26. jan. 2007

Hvordan KrF skal vinne valget


Ja her kommer strategien. KrF skal vinne valget i Bergen. I morgen(evt lørdag) blir det presentert flere meningsmålinger som ikke gir det beste resultatene for KrF. Men dette skal snu. Jeg er helt, helt sikker. Noen som vedder i mot?

KrF har vært veldig spreke. De har satt en ung, ganske ukjent 23 åring på første plass. Byråd for byutvikling, Lisbeth Iversen som selv ønsket å stå som nr to var nok den mange ventet at skulle være KrFs nr 1. Men nå skal altså jeg stå i front sammen med et vanvittig sterkt team, for å sikre at KrF gjør tidenes valg.
Jeg har ganske frimodig uttalt at KrF er Bergens viktigste parti. Og det mener jeg virkelig. Det finnes mange hyggelige partier i denne byen, men vi kunne klart oss uten dem. Alle partier unntatt KrF har en økonomisk tanke til grunn for sin politikk. For KrF handler det om verdier og om mennesker.

Men det var nok snikk snakk. Nå skal vi snakke litt om hvordan KrF skal vinne valget, og for de av dere som tilhører et annet parti, følg nøye med:

1. KrF skal være et tydelig, verdiforankret og modig parti.
2. Vi skal bruke ungvalpen som står som nr en til å ta rotta på ringrevene i de andre partiene.
3. Vi skal med et bredt og utrolig spennende team vise Bergens befolkning at vi har tidenes gruppe som er klar for innsats.
4. Vi skal holde oss til politikk.
5. Vi skal stå i front med nye forslag, ikke bakerst med kritikk.

Du tenker kanskje at dette bare er selvfølgeligheter. Klart det. Jeg legger selvsagt ikke strategien ut på nettet mange måneder før valget. Det er det bare Ap som gjør. Visste du at dem sitt slagord for 2007 valgkampen i følge et ”hemmelig” notat skal være «Alle skal med!».
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Anonym sa...

er det noen som skjønner slagordet til ap?

FR sa...

god kveld du! Nei det kan du si. I følge VGs artikkel er dette noe de har hentet fra Sverige. Men nå tapte jo "sossarna" valget i Sverige, så det er kanskje litt underlig av ap å hente slagordet der i fra....

blir spennende å se hva de andre partiene kommer frem til!