22. apr. 2009

Bildene fra krigen vi ikke får se


På siden tamilkathir.com har de publisert en rekke bilder fra krigen på Sri Lanka. Her er noen av dem. Dessverre er det lite som blir formidlet gjennom norske medier. Situasjonen er svært alvorlig. Les mer om saken her og her.






FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

7 kommentarer:

Guest sa...

Hva gjør verden. Sitter og ser på?

Guest sa...

La dem fortsette å dø! Når vi i forkant av dette ba  om hjelp. Ingen som brydde seg om oss.

Bjørn Jarle Røberg-Larsen sa...

Heisann Filip!
 
Du har en veldig skjev vinkling på denne krigen, syns jeg. Kan det være at du har slukt rått den argumentasjonen som LTTEs folk i Norge sprer gjennom medier og demonstrasjoner? I såfall er det ikke det spor rart - de e rdyktige til å skremme mer moderate krefter fra å uttale seg - og dermed får "Herr og Fru Hvermansen" en veldig skjev basis for å gjøre seg oppmeninger om saken.
 
Jeg tillater meg å linke til mine to blogginnegg om saken for å balansere kildematerialet noe. Det første er http://sosialdemokraten.no/2009/04/12/tamilenes-vrede-burde-rettes-mot-ltte-ikke-mot-den-norske-regjeringen.html/ og det andre er http://sosialdemokraten.no/2009/04/20/titusenvis-av-tamiler-flykter-fra-ltte-til-trygghet.html/ 
Ha en fin kveld.
 
Mvh
Bjørn Jarle

Guest sa...

Til Bjørn Jarle 
Hvordan kan du fremdeles si at det er kjev vinkling?
 
Tror du bildene er diktet opp?
AT det er en borgerkrig? Der den sterkeste har sin rett til videre dominans?
 
4 millioner mennesker, nord i Sri lanka. blir holdt fanget, blir frarøvet ytringsfrihet og bevelgelses frihet. Og jeg føler at du støtter en slik tilstand.
 
Sosial demokratene, er det det sosial demokratene står for? OI. Det viste jeg ikke.

Guest sa...

din idiot,filpa

Filip Rygg sa...

Som du ser av den første bloggposten skriver jeg at ingen er feilfrie, men at de angrep som nå rammer sivile er uakseptable. Det er disse jeg krever stoppet. Terror er selvsagt ikke akseptabelt, men jeg gråter når jeg ser bildene som viser barn og kvinner drept og skadet pga denne brutale krigen.

SL tamil sa...

De sivile blir holdt igjen av LTTE mot sin vilje i No Fire Zone. Sier det deg noe? Det burde det - fordi at sivile blir skadd på grunn av at de blir hindret i å komme i sikkerhet. Først tar LTTE inn i No Fire Zone, og deretter nekter sivile å dra eller bli evakuert.
 
Dette er bilder av  skadde i LTTEs levende skjold - for en tragedie. Og LTTE-tamiler i vesten bare synger LTTE-sanger og demonstrerer for at dette skal fortsette.

LTTE-Tamil propaganda bruker disse sivile til å rettferdiggjøre sin kamp mot uskyldige sinhaleserne og tamiler. 

Vær vennlig å lese hva som foregår i detalj. Nå i over 3 måneder har de nektet at sivile blir holdt med makt av LTTE. Hva er det som vi ser nå? Ja, vi ser at sivile har blitt holdt med makt og terror. 

Dette er en skitten krig. Tamiler i vesten som stort sett er såkalte flyktninger har en annen agenda - nemlig å holde mytene om diskriminering, som forresten aldri har funnet sted, levende. 

Verden må se hva som virkelig skjer. Ikke bit i tamil propaganda. Spør selv, hva, hvordan og er dette sant? De normale spørsmålene vi stiller oss før vi bestemmer oss for noe. 

MVH
En Tamil som er lei LTTE løgner og krig.
 
Ikke en dråpe mer Tamilsk bold for Eelam-tullet.  Leve Sri Lanka - hjem for tamiler og sinhalesere.