4. juni 2009

Norges neste statsminister vil ha ditt råd


Kl 22 i kveld til kl 22 i morgen kveld kjører KrF nett-maraton der KrFs partiledelse og toppkandidater ber om råd, spørsmål, innspill og tilbakemeldinger. I morgen fredag er det 100 dager til valget, i KrF tror vi ikke at valgkampen vinnes på nett, men vi har tenkt til å vinne nettvalgkampen.

Dagfinn Høybråten er en av dem du kan møte i løpet av morgendagen. Kl 22 ikveld begynner jeg, mens 1. kandidat i Aust-Agder og KrFU-leder Kjell Ingolf Ropstad tar over kl 23. Andre du vil møte er Knut Arild Hareide(1. kandidat i Akershus), Inger Lise Hansen(KrF-nestleder og 1. kandidat i Vestfold) og Laila Dåvøy(1. kandidat i Hordaland).

Satsing på nett er ikke noe man gjør i kun 24 timer, 100 dager før valget, men dette er en litt ekstra satsing som også setter i gang veldig mye av det som vil skje fremover. Youtube, twitter, facebook, kampanjesider, origo og en stadig bedre nettportal inngår i KrFs nettstrategi.

Men nå er det altså #krf24 som gjelder, besøk http://www.krf24.no/ eller bli med via twitter, bruk da #krf24 i meldingen din :)
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Guest sa...

krf under sperregensen med statsministerkandidat... dere tror virkelig på mirakler..

Filip Rygg sa...

Nå er vel neppe den målingen veldig reell. Vi vet at 56% bestemmer seg under valgkampen. At KrF har gode muligheter for å vokse er det ingen tvil om. 20% har stemt KrF de siste 10 årene.
 
Og ja, jeg tror på mirakler :)

Gjest sa...

Ta asylkriminaliteten og tvangsekteskapene på alvor. Om dere fortsatt åpner for så pass fri innvandring som det er i dag kommer det til å bli en sosial katastrofe.
 
Vær også ærlig når det gjelder u-hjelpen. Få revisjon og analyser på bordet. Dropp å gi penger der de forsvinner i korrupsjon.
 
Til sist vil jeg be dere holde FrP og Høyre i tømme når det gjelder svekkelser av ansattes rettigheter i arbeidslivet.