8. sep. 2009

Lek med KrF


Torsdag ettermiddag inviterer vi småbarnsfamilier til Ablegøyer lekeland. Fra kl 16-18 er det gratis inngang. KrF vil med dette prøve å få litt økt fokus på familiepolitikken.

Valgkampen har til nå handlet svært lite om familiepolitikk. Da vi for fire år siden fikk ny regjering, var det ikke bare mye god politikk som forsvant, men også betegnelsen "barne- og familieminister". Er ikke familiene lenger viktige? KrF er ikke i tvil om at å investere i familiene er den beste investeringen vi kan gjøre for fremtiden.
 
Kjernen i KrFs familiepolitikk er større valgfrihet, økt fleksibilitet og mer tid.

Bor du i bergensområdet og har små barn, håper jeg du vil komme til Ablegøyer på torsdag. Lekelandet ligger på Fanatorget kjøpesenter på Sandsli. Her finner barna et kjempe stort lekeland, vi stiller med boller og litt drikke, og du vil få presentert noen av hovedpunktene i KrFs familiepolitikk.

Snakkes på torsdag!
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Anonym sa...

Unnskyld meg. Hva er det Nrk Østlandssendingen gnåler om i annenhver sending? Barnehager....barnehager og atter barnehager. Å påstå at det ikke snakkes om familer og familepolitikk er langt ut på viddene. Lek dere gjerne i KrF mens andre utformer familiepolitikken her i landet.

FR sa...

Hei!

Jeg synes du på en god måte illustrerer problemet. Når man snakker om barn så er temaet barnehager, barnehager og heldagsskole.

For KrF er det viktig å snakke om familien som et grunnleggende fundament for samfunnet. Det er viktig å styrke familien. Alle er forskjellige og trenger skreddersydde løsninger. Det er ikke bare barnehager som er relevant når man snakker om familien.