8. sep. 2009

Det blåser rett vei


1% stigning på skolevalgene, 5 BA-målinger på rad som viser oppgang, og BT sin siste måling ga oss ny rekord. Viktigere enn det er at tilbakemeldingene ute på stands, i valgboden, på mail og i diverse sosiale medier er svært positive. Vi får høre at stadig flere vurdere KrF, at stadig flere har bestemt seg for å stemme KrF og at stadig flere melder at de vil gjøre en innsats for KrF de siste dagene som gjenstår før valget 14. sept. Det blåser rett vei!

Trender er utvilsomt viktige. KrF har dessverre slitt med dårlige trender de siste valgkampene. I år har det vært anerledes. Selvsagt svinger målingene, og nasjonalt går det opp og ned annenhver dag. Men vi har forlatt sperregrense nivået for godt, KrF stiller i et av få realitiske regjeringsalternativ og i en rekke fylker meldes det om gode lokale meningsmålinger.
.
Mange kommer til oss på stand og forteller at de noe overrasket endte opp som KrF-velger på en av de mange valgomatene. Selv ble jeg ikke KrFer på alle, men vi vet at mange som ikke før har vurdert KrF, nå vurderer partiet fordi de ser at de er enig med KrF i mange viktige saker. KrF er et raust, bredt og tydelig verdiparti. KrF er som regel nærmere folk, enn de selv tror. :)

Vi har medvind og vi har rekordmange som står på for KrF. Støtter du KrF håper jeg at du også har lyst til å ta kontakt med en venn eller to, oppmuntre dem til å bruke stemmeretten og til å vurdere KrF.

Foto: Forskjellige bilder fra valgkampen.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

5 kommentarer:

Kjell Ingolf sa...

Sykt glad for å høre, Filip! Knallflinke KrFUere i debattene, og veldig bra jobbet av deg!! Heier på deg, og gleder meg til å jobbe med deg i Oslo.. ;)

FR sa...

Ja det blir gøy! Vi har mange felles kamper vi skal ta!

Jannemeretr sa...

Så utrolig godt å høre! :)

FR sa...

Ja! :) Og i dag gikk vi nok en gang frem, beskjedent riktignok, men deilig at 6 målinger på rad viser oppgang.

Jan Tore sa...

Moro å høre at dere er i siget, Filip!! Stå på til siste slutt. Dette klarer du!!
Heier mye på dere!