30. des. 2008

Selvsagt må de utvises


I følge flere aviser risikerer to palestinere å bli utvist fra Norge etter å ha angrepet politiet under en demonstrasjon i Oslo. Ganske paradoksalt at man bruker vold i en demonstrasjon mot det man mener er unødvendig voldsutøvelse. Kanskje det er betegnende for hvordan Hamas og deres støttespillere tenker? Det er greit å bruke vold, så lenge det kun er en selv som gjør det...?

Når to asylsøkere som ønsker opphold i Norge, angriper politiet, ja da har man forstått lite av hvordan Norge fungerer. Selv har jeg tatt til orde for å øke antall kvoteflyktninger som blir tatt inn til Norge, men dette handler ikke om vår flyktningepolitikk. Dette handler om hva som er rett og galt. Vi kan aldri akseptere en slik voldsutøvelse som vi så i går fra demonstrantene. Selvsagt må de utvises.

Les også:
Hamas brøt våpenhvilen

PS! Jeg har plassert min blogg i Bergenbloggportalen Bloggurat! Blogger du, så bør du også prøve det!
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

12 kommentarer:

Anonym sa...

helt enig med deg !!!! Blir ikke akkuratt fred på gaza eller retter sagt , oppnår jo ikke en dritt unntatt å ødelegge,skremme ,gi oss kostnader.

er vel ikke den israelske ambassaden som styrer makten i israel.

syntes det er flott vi hjelper flyktninger, men da får de respektere lov og orden.

hadde en demonstrasjon her i min egen hjemby ( ålesund ) , men det var en flott stille aksjon. bilder og lys, samt tekster som rørte folk. helt uten noe bråk , ikke en lyd faktisk. var rørende å se....

FR sa...

enig! Flott at det ble gjort mer skikkelig i Ålesund!

Anonym sa...

Det er ikke lov i Norge å angripe offentlige tjenestefolk. Det er heller ikke akkurat småtteri å kaste stein o.l. mot politiet. De bryter loven, og bør derfor sendes ut av landet. Se på alle verdens land; oppfører du deg slik, blir du kastet ut. Har absolutt ingenting mot folk fra andre kulturer, og er også gift med ei, men følg reglene når du er i et fremmed land. Det bør også gjelde disse menneskene som vil ha beskyttelse, men som heller velger heller å angripe de de ønsker skal beskytte dem.

Anonym sa...

Ja jøss send 2 16 åringer tilbake til Gazastripen. Det er jo så trygt og sikkert der... Kan vi ikke ta oss av mulla krekar først...

Anonym sa...

Andre land hiver deg ut om du er 8 år gammel. Tror virkelig ikke vi trenger flere kriminelle her enn vi allerede har. Hva blir det neste de finner på? Å ja, Krekar skulle vært ute for lengst.

Anonym sa...

Er disse 16 åringene modne nok til å demonstrere så kan de fint kastes ut av landet. Hvis disse 16 åringene har kommet hit til landet alene bør de sendes hjem til foreldrene.

Morten sa...

Mens Israel dreper flere hundre mennesker i Gaza, så retter andrekandidat i Hordaland for KrF, Filip Rygg, fokuset mot to palestinske asylsøkere i Norge...

Vanskelig å være Israel-venn om dagen?

FR sa...

morten: hyggelig at du stakk innom! Hvis du vil lese hva jeg mener om det som skjer i Israel foreslår jeg at du leser min forrige blogg-post. Det kan vel ikke være noen overraskelse for deg at jeg tar sterk avstand for vold mot politiet, går ut i fra at du som tillitsvalgt i politiets fellesforbund støtter mitt innlegg. :)

Henrik Akselsen sa...

Typisk Norge at dette i det hele tatt er et diskusjonstema. Helt enig med deg.

Anonym sa...

Jeg håper UDI sender dem tilbake til hjemlandet sitt. Dette viser hvordan de oppfører seg etter bare en kort tid i Norge. Å si at det er forståelig at de gjør sånn er et av de dumeste forklaringene. Jeg er selv utlending og kjenner godt til kulturen der nede og de tror at å gjøre sånn så blir de "HØRT" Norge er bare så naiv at de lar sånne folk øddelegge, de må gjøre eksmepl av dette.

SV og de super venstre radikale vil nok snart demonstrere for å ikke sende dem hjem. Blir vel ikke overassket.

Anonym sa...

"Ganske paradoksalt at man bruker vold i en demonstrasjon mot det man mener er unødvendig voldsutøvelse."

Du kan ikke få sagt det bedre enn dette. R helt enig med deg i det du sier, for en rar måte å gå fram på.

Du har en bra blogg:)

Guest sa...

Hvor mange har blitt utvist til nå da? Ingen!