8. jan. 2009

Bråket i Oslo står i stil med Hamas


VG: Selv om politiet bruker tåregass, går demonstrasjonene vilt for seg i sentrumsgatene. Demonstranter kaster søppelbøtter, knuser vinduer og kaster brannbomber.

Se denne videoen:

Hamas tv på Gaza-stripen viser her feiring i gatene etter massakren på åtte bibelskolestudenter i Jerusalem 6. mars 2008. "Dagens operasjon, denne velsignede operasjonen, har ved Allahs nåde helbredet alle våre hjerter", sier tv-oppleseren.
84 prosent av palestinerne støttet angrepet på bibelskolen Mercaz Harav, skriver New York Times 19. mars 2008.

Helt utrolig at man demonstrer mot vold ved å bruke vold. Herlig.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

51 kommentarer:

Anonym sa...

Slik vil vi ikke ha det i Norge! Jeg håper det blir slått hardt ned på demonstrantene som herjer Oslo i kveld. Dette er pøbler som gir seg faen i Gaza saken!

Anonym sa...

Enig

Anonym sa...

Hva forventer du? Tror du det blir noe mindre av dette fremover?

Anonym sa...

Dette er ikke pøbler. Dette er "fredselskerne" som viser sitt sanne ansikt.

Anonym sa...

Var der selv, og de var helt ville! Nei, vi vil ikke ha det slik i Norge! På tide at folk åpner øynene sine, for i dag viste de sitt sanne ansikt.

Am Israel chai!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Så det selv. Er vel de største rasistene, fra Blitz og annet oppkast som koster oss skattebetalere som er problemet her.. Amatører.

Anonym sa...

Oslo er det nye Gotham City!
Byen er ødelagt og verre skal det bli i årene framover, tragiskt!

Anonym sa...

we need a hero !!!!

Anonym sa...

Alltid like deilig å se hva skattepengene blir brukt på !;) .
Får vel en god klapp på skulder'n av visse politikere imorgen !

Anonym sa...

Ja, det skulle vært israelere som hadde uttalt det samme hvis det var palestinere som hadde blitt drept... Gjett om det hadde blitt førstesideoppslag i alle medier.

Anonym sa...

Folk bør se på adferden til de såkalte "palestinaaktivistene" hvem de bør støtte i denne saken. Hamas defineres som en terroristorganisasjon av bl. a. USA, og vi ser da også på adferden til deres tilhengere i inn og utland at de har et stort antall ekstremister og terrorister i sine rekker. Den økende oppslutningen til disse ekstremistene, og deres velorganiserte apparat, er et alvorlig faresignal for vestlige samfunn og har potensiale til å føre til innenrikspolitiske kriser, vold og terrorisme.

Disse aktivistene er siste sort, pøbler, avvikere, ekstremister, uekte barn av diverse kommunistiske utskudd. Så snart IDF har rensket ut Hamas fra Gaza, bør de sende en divisjon til Norge og renske våre gater for disse terroristsvinene.

Anonym sa...

Den står i hvert fall ikke i stil med Israel. Godt at det ikke er massedrap og bombing her i Oslo.

Anonym sa...

Jeg vet ikke hva som er verst, folk som later som om de bryr seg eller folk som bryr seg saa mye at de ikke kan kontrolere foelesene sine. Pro Iraeliske demostrasjoner er pro Holocaust demostrasjoner. For det som skjer i Gaza i dag kan absolutt samenlignes med Hitlers bruk av systematisk utryddelse av en befolkning. Vi kan late som om bombing av uskyldige barn og sivile er pga sikkerhet, men vi vet alle at Israel styrer Palestina og soerger for at Palestinere lever i dagens Auswich

Anonym sa...

Det blir en markering av ytringsfrihetens død førstkommende lørdag.

Håper så mange som mulig tør å vise sin støtte - det er tross alt en viktig menneskerett de sosialiststøttede terroristene med Mads Gilbert i spissen har klart å sette en stopper for.

Jeg bare gleder meg til gammel AKP-ML’erne våkner etter dvalen når vreden blir vendt mot dem etter at de har vært nyttige idioter for islamistene.

Anonym sa...

Det er noen som lurer på hvorfor Oslo politiet mangler ressurser til å ta seg av vanlig kriminalitet.

Dette er en trist dag for demokratiet.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Jeg synes opprørerene/utenlendingene kan dra til helvette. de gjør jo ikke annet en faenskap uanset...blir så irritert,

Anonym sa...

Hurra for fargerikt felleskap.
Oslo Hamas er i gang.
En ting er sikkert, det blir bare verre!

Anonym sa...

I allahs navn la det bli fred, så slipper vi flere av dem hit !

Anonym sa...

Alle demonstrantene som blir tatt i oslo disse dager for å drive med jævelskap bør sendes rett hjem.
Drit i statsborgerskap og alt.
De har ingenting her og gjøre og de gjør ting bare være for alle.

Er selv palestiner, men velger å ikke møte opp på fakkeltogene og demonstrasjonene fordi jeg vet alt bare går til helvete.
Viser heller min støtte på andre måter.

Anonym sa...

Fillip, jeg ser at det sklir ut for deg dette her. Håper du husker på at dette står på "trykk", og at det du skriver og det du tilater på denne bloggen kommer til å hefte ved deg i din kommende politiske kariere.

Anonym sa...

Ja og dette er det de såkalt rpømte fra! slik fikk de iallefall opphold i norge. Har sett samme dritten i de over 30 årene jeg har levd.... palistinere som terroriser vesten og ikke vil ha noe fred. Nå drar de den dritten hit til norge... Nok er nok... pass dere!!!

Anonym sa...

Bråket skjedde under pro-Israel demoen.

Unden fakkeltoget var det ikke noe bråk, kun folk som viste solidaritet med det lidende part, det palestinske folket i Gaza.

Ingenting kan rettferdiggjøre bråket men en del såkalte Israel venner prøver å fremtsille fakkeltoget som voldelig.

Den var ikke det bare sånn at dere vet det.

Lenge siden Oslo har sett en slik marsj som sier nei til vold og okkupasjon i Midsøsten (les: Palestina)

Anonym sa...

Send alle muslimene og utlendingene hjem skriver noen her. mange er faktisk nordmenn men med en annen bakgrunn. Flere av demonstrantene var av ETNISK NORSK opprinnelse. Jeg er muslim og jeg er en politimann og jeg er ikke hvit. Jeg gjør jobben min, risikerer livet mitt daglig for at alle skal sove godt om nettene. Dere som sier at alle muslimer må sendes hjem er ikke bedre enn nynazistene under 2verdens krig. Dere setter alle i samme bås. Det er flere titusner mulsimer og utlendinger her i landet. Alle er ikke like. Dere som sier noe annet er ikke noe annet enn det man kaller for rasister. For dem som lurer på hvilken side jeg er på. Jeg er på det norskestats side.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hvor er superman når man trenger han? Vi trenger en mann med blå stømper og rødt undertøy utenpå buksene. Han kan redde verden. kanskje flaggermusmannen kan redde oss eller edderkoppen? Dumt? ja, like dumt som mye av det rasistiske innlegget her. SUPERMAN RULES!

Anonym sa...

Direkte frastøtende å se hvordan mennesker som i utgangspunktet kom som flyktninger eller asylsøkere til Norge tar seg til rette og gjenskaper den samme dritten som de flyktet fra . Send de til helvete tilbake til hølet de kommer fra. Åpenbart at de vil trives der bedre enn her.

Unknown sa...

De som driver å styrer på i Oslo, kan ikke de reise ned til Israel og Gaza for å kaste stein???

Hva ønsker de å oppnå her?

Så dere han idioten på tv som mente at politiet skapte mer aggresjon blandt de palestinske innvandrerungdommene når de prøver å stoppe de som kaster stein mot uskyldige norske mennesker??

Anonym sa...

Det er den store skandale å se bilde fra Oslo, der innvandrere står å kaster stein samtidig som de viser finger til kamera. Hørte jeg noen si multi-kulturelt samfunn?
De utviser en forakt for det norske, Norge, demokratiet og ytringsfriheten som ikke hører noen plass hjemme. Dette må skattepengene våre gå til..makan..

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Smurf

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

D
et her e virkelig depriemerende hva som skjer..
gått lei nu, driter i hva som skjer videre. Har problemer nokk med det som skjer her hjemme. er ofer for nav sin ødeleggelse av min livskvalitet, har fått gjengen hit opp også.. tvunget hit mot våres vilje!!!
e ikke glad i våres mydigheter, ps, snillt sagt...

Nils sa...

Dette som skjer i Oslo nå er jo helt forjævlig. Helt sykt. Sitter hjemme i min egen stue og er temmelig forbanna. Dette har jo overhode ingen ting med krigen der nede å gjøre. Norsk Politi, vindusruter, Politibiler etc har jo for f... ingen ting med krigen å kjøre. Dette er jo bare pøbler som er der for å lage bråk med kriken som undksyldning. Rasehat???tja blir vel ikke liker i Norge etter dette!! få inn flere av disse og slike sener blir dagligdagse i lille fredelige Norge. Hvilken sympati tror de at de får nå av den Norske befolkning når de oppfører seg slik. Nå var det vel ikke bare utlendinger som drev på men de var så absolutt i flertall. Disse personene burde bli straffet hart. Er det noen av de pågrepne som venter på å få sin søknad om opphold behandlet så burde den søknaden avslås pga av denne oppfølselen. De er i Norge for å få beskyttelse og trygghet så behandler til vår hovedstad på denne måten, helt forkastelig.NEI FÅ DEM UT AV LANDET OG TENK NØYE GJENOM NÅR NYE SKAL TAES INN HER I LANDET. Har ikke vært eller er rasist men nå nermer det seg veldig. Hva har en journalis og en helt vanlig norsk eldre mann gjordt disse eller landet deres, ikke vet jeg. Sympati vises ikke på denne måten. NEI FÅ DEM UT OG STEM FRP.FORBASKA PØBLER.

Anonym sa...

Nå får vi det vi har bedt om! Nå ser dere jøvla røde idoter hva vi har i vente! DETTE er deres taktikk. Vold og sinne!

Plestina er blitt tilbudt 97% av Gazastripen, men det takket nei! De skal ha alt og de skal utrydde jødene! Plastinerne har sendt raketter inn i Israel hve eneste dag i 10 år. Inn i sivile mål. De sprenger seg i sivile folkemengder slik som skoler og synagoger. Når Israel skyter tilbake sender de ut evakueringsvarsel! Men gidder Palestinajævlene å evakurere? Neida, de sitter å venter på at alle blir sprengt i filler. Dumme som stein.

Disse araberne kommer ALDRI til å gi seg! Deres mål er verdensherredømme ut utryddelse av jødene. De VIL ha krig. De VIL ha bråk og uro! Den proisraelske demonstrasjonen var fredelig, så blir de angrepet av de forbannade svartskallene av noen arabere. Bare møkka!

Å holde unna all denne fakta er landsforræderi! Fordi tilbakehold av fakta fratar folk muligheten til å gjøre seg opp en mening og et politisk standpunkt basert på balansert info og fakta! Majoriteten av landets journalister er noen forbannede landsforrædere!

FR sa...

Jeg må dessverre slette en del kommentarer her. Viktig at vi kan vise uenighet, uten å være støtende! Skjerpings!

Anonym sa...

Jeg skulle mer enn gjerne vært i demonstrasjonen til støtte for Israel i Oslo i dag, dersom jeg ikke hadde bodd her på vestlandet.

Israel er utrolig viktig å støtte, mer enn før, nå når vi ser denne grusomheten Hamas påfører dem. Jeg skal i hvertfall be for Israel i kveld, fred for Israel og full trygghet for dets folk.

Dersom norske innvandringsmyndigheter eier skam i livet så sender de disse rebelske utlendingene på første fly hjem til der de kom fra. Slike ødeleggende mennesker vil ikke vårt land ha.

Anonym sa...

Fy faen ass!!! Der ser vi palestinernes rette ansikt! Etter dette er det ikke vanskelig å velge side gitt. Håper Israel NUKER hele Gaza til grus. De fortjener ikke å leve de SVINA der!!! Aaargh

Anonym sa...

Willy!!!!!!!!!!!! Hjeeeeeeeeeeeeeeeelp!

Anonym sa...

200-300 palestinere klarte altså å lage mer faenskap enn noensinne i Oslo. Israel er omringet av millioner av slike "fredselskere" som ønsker alle ikke-muslimer (spesielt jøder) drept. Slett ikke rart at Israel må ta i bruk visse metoder for å forsvare seg.

Naboland som Egypt vil jo heller ikke ta imot disse oppviglerne, og jeg kan slett ikke klandre dem.

Anonym sa...

Det er rart hvordan dere alle sitter trygt i deres eget hjem og slenger dritt om palestinere, arabere etc.
Ut i fra hva dere har sett på tv.
Flott at dere lever i en svart-hvit verden, med ingen nyanser.
Nordmann=snill, utlending=slem.
Dere er flotte mennesker med både integritet og ikke minst intelligens! Heeeelt klart!

Anonym sa...

send dem hjem!

Anonym sa...

Hurra for alle fargene og flerkulturen. Hurra!

Snart er vi alle flerkulturelle.
Og Norge er historie.
stine

Anonym sa...

Pedro sier....
Dette er bare begynnelsen på "terror" i Norge. Med den formidable innvandringen vi har hatt i Norge de siste tiåra og en total misslykka integrering, var denne kvelden kunn en forsmak på hva vi har i vente i Norge. Dette vil garantert øke med voldsom styrke i årene framover. Håper våre "styreradikalere" er forberedt!

Anonym sa...

Jeg synes det var ikke bra det som skjedde i oslo i dag,men det som er verre at det blir markert støte for israil etter det vi ser på tv og avisene

Anonym sa...

Sitter fjernt fra Norge og leser nettavisen paa morgenen og ble ganske rystet av bildene, uttalelsene og hatet som ligger i disse kommentarene. Bor i et land der terrorangrep og vold mot sivile, targeted or not targete, dessverre er ganske vanlig. Det foerste som slo meg var faktisk at ja, det er krefter i Norge som synes at det er for lite action og slaar til naar det gis en mulighet. Tviler sterkt paa at det var palestinere som sto bak det verste braaket forresten. Tviler ogsaa sterkt paa at det er en eventuell omtanke for pal som styrte disse handlingene. Det verste er selvsagt at muligheten til aa uttrykke politiske meninger eller solidaritet staar i fare. Det er blitt saann at uttrykkfriheten skal gjelde bare hvis en har de rette meningene. Too bad! All krig er jaevlig, all terrorisme er for jaevlig. Ja men jeg stoetter Israels rett til aa eksistere uten aa bli terrorisert, som de er blitt i over 50 aar! Ytringsfrihet, hallo: naa har jeg sagt det hoeyt og skrevet det! Naa er det bare aa dukke for angrep fra de bedretroende........

Anonym sa...

Dette var en forferdelig trist dag for vårt kjære fedreland.
Dette viser hva en del mennesker mener om ytringsfriheten.
Vi lever i en av verdens beste land , og så kommer det mennesker som ikke respekterer vår ytringsfrihet.Disse menneskene ønsker altså å bestemme hvilke meninger vi skal ha.Kjære medmennesker la oss kjempe for ytringsfriheten.Vi må ha lov til å ha meninger uten at noen kommer å banker oss opp , eller dreper oss.
Det må bl.a våre nye landsmenn akseptere(her sikter jeg spesielt til muslimene , som jeg vet ikke har lov til å ha egne meninger)

Anonym sa...

At least that was a good taste of what Israelis go through. How can one explain what happened yesterday??? People who claim to have ran away from oppression from their countries, are granted asylum or citizenship in Norway then behave like a dog that has been given food in a plate, eats the food then urinates on the plate. That was shameful.

Unless Norway controls the influx of these people, she will have herself to thank in not-so-long a future.

Anonym sa...

Dette er resultatet av politikken som er drevet siden 1970 tallet.


Det har jo vært et sterkt ønske om å få et flerkulturelt samfunn, så HURRA Norge. Nå er vi der.

Hurra for et flerkulturelt samfunn.

Hurra for at demokratiet sakte blir fjernet. Hurra for at folk ikke lenger kan si det de vil.

Hurra for vold og pøbelgjenger. Hurra for at politiet ikke har lov å sette inn sterkere midler for å stoppe denne uhyggen som sakte men sikkert brer seg ut i vårt norske gode samfunn. Snart er vi ikke Norsk lenger.

Så får hver og en tenke på hvordan de vil bruke stemmen sin ved neste valg. Det kan være avgjørende for vår fremtid.