18. juni 2009

Filmer som viser overgrepene i Iran








Noe modige har filmet overgrepene, og de fortsetter. I dag er det nye demonstrasjoner i Iran. Jeg vil legge ut mer her på bloggen etterhvert. Men anbefaler deg å ta en tur innom youtube, søk på "iran election".
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Mikkel Grüner sa...

I den foregående bloggposten din skriver du følgende: "På denne bloggen har jeg kritisert vår utenriksminister for å koseprate med Ahmadinejad."

Nå støtter du protestene til fordel for kandidaten Mousavi, som bl.a. var statsminister under Irans krig mot Irak på åttitallet.

Han er medstifter av Hezbollah, har forestått grusomme massakrer på politiske motstandere, initierte det iranske atomvåpenprogrammet osv.

Hvis protestene som du støtter vinner frem blir denne mannen president. Jeg antar da at du ikke anser det som problematisk om vår utenriksminister setter seg ned og koseprater med ham?

Hva er det som adskiller Ahmadinejad, som du fordømmer, fra Mousavi, som du støtter?

Jeg må innrøme jeg har vanskelig ved å se Hvordan du får dine synspunkter til å henge sammen her.

m.v.h. Mikkel Grüner

Filip Rygg sa...

Jeg støtter ingen av kandidatene i Iran, i tillegg til at jeg er klar over det du skriver, innser jeg at jeg ikke har oversikt nok til å vurdere hvem som er best. Noe av problemet her, er jo at kun 4 fikk lov å være kandidat ved valget, 2000 søkte. 
 
På denne bloggen prøver jeg å få fokus på overgrene som har skjedd og som nå skjer.