7. sep. 2009

Sosialistisk bråk hver dag


- Nå får du meningsmålinger og borgerlig bråk hver dag her på TV2, sa Trude Teige, programleder i Tabloid i dag. Hun har nok rett i at det vil være en god del uenigheter på ikke-sosialistisk side fremover, det skulle bare mangle. 4 partier, med 4 ulike program vil ikke være enig i alt. Innspurten i en valgkamp øker dessuten stressnivået hos enkelte. Hadde man villet, kunne det vært sosialistisk bråk hver dag også.

Ta bare dette med Ap i mindretallsregjering. Hvorfor har ingen spurt SV-leder Kristin Halvorsen om hun vil støtte en slik regjering? Eller hvorfor har ingen spurt Sp-leder Liv Signe Navarsete om hun vil forhandle budsjett med en regjering hun ikke deltar i? Eller hva med å utfordre SV og Ap til å underskrive på at de ikke vil samarbeide med Rødt? Det er langt mer å ta av. Hvis man vil.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trude Teige vil vel heller ha falske smil og påtatt enighet fremfor ærlige "krangler".

Anonym sa...

Forøvrig er det gode spørsmål du stiller på slutten av innlegget ditt. Men at våre udugelige journalister i hele tatt skulle komme på en slik tanke, er svært lite trolig.

FR sa...

:)

Arild Johnsen sa...

Hei Filip!

Hvorfor skal AP og SV underskrive på at de ikke vil samarbeide med Rødt?

Det gjør de jo flere steder lokalt allerede, på forskjellige måter (Fra flertallsstyret på Notodden til f.eks samarbeidsavtalene i Moss og Trondheim, til hvordan SV og AP samarbeider med Rødt i oposisjon i f.eks Oslo og Bergen).

Om Rødt trengs for å få at de rødgrønne skal få et flertall i Stortinget, hvorfor ikke?

I alle andre saker (som budsjett) kommer jo antagelig en rødgrønn regjering til å samarbeide mot høyre uansett...

FR sa...

Arild: nei det er ikke opp til meg å vurdere, jeg synes bare at spørsmålene bør stilles. De ikke-sosialistiske partiene blir spurt om alle mulige eventualiteter, mens de rødgrønne kan til det kjedsommelige svare at de bare har en plan A.