10. aug. 2010

Ikke noe monstersjokk


Som ventet kom regjeringen i dag med nye monstermastsignaler. Beklager min teite bruk av "monster" i alt. I følge TV2 Nyhetene vil regjeringen nå utrede sjøkabler, det endelige vedtaket er således lagt på is. Regjeringen kunne ikke gjøre noe annet.

Det blir alltid mye politisk prestisje når motstanden er så stor. Regjeringen kunne verken snu helt om eller stå bom fast. En utredning virker fra deres side smart. De slipper å bli kritisert for vingling, siden de nå bare søker mer kunnskap.

Opposisjonspartiene, vestlandsmediene og aller mest folket har kjempet kampen. Jeg forstår godt at dette ikke er oppfattes som verdens viktigste sak for alle, det er den heller ikke. Men den vekker et stort engasjement, det er litt som å tulle med nasjonalsangen.

Nå venter vi bare på nye signaler. Det blir neppe noen sjokk da heller. Kampen mot mastene er delvis vunnet. Gratulerer.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

4 kommentarer:

Anonym sa...

Venter bare på velkjente fraser og sitater som folk biter blindt på.Slik regjeringer alltid ror seg vekk på...

"Do not bite at the bait of pleasure till you know there is no hook beneath it."

FR sa...

Man må nok være litt obs ja! Blir neppe en full retrett.

rolle sa...

Det som regjeringen nå gjør, er jo bare tiltak for å 'stilne stormen'.Ingen beslutninger er endret. Noe annet hadde vel ingen ventet?

FR sa...

Vel noe er endret, og det handler jo om ekstra utredninger og byggestans i konfliktområdene. Dette er ikke store endringer, men det gir håp og uten dette ville byggingene startet denne høsten.

Regjeringen er selvsagt taktiske. De ønsker ikke full retrett og de klarte ikke stå løpet ut. Det er viktig at forkjemperne for sjøkabel står løpet ut, for det hjelper lite å vinne et slag hvis du taper hele krigen.