13. aug. 2010

KrF stiger i Bergen


Når du er vant til dårlige resultater, kan du ikke la vær å glede deg over enhver oppgang, selv når de også er små. Enda mer gledelig er det hvis vi kan se en trend. KrF gjorde et rekord dårlig valg i 2009. Både i Bergen og nasjonalt ble resultatet 5.5%. Etter det har det vært mange dårlige målinger. I dag viser målingen for Bergen at vi igjen er på 6 tallet

Joda selvsagt har vi hørt om feilmarginer, men det var dette med trender. Etter å ha hatt mange målinger rundt sperregrensen, så har de fleste målingene nå stabilisert seg på valgresultatet. Med kraftlinjesaken i Hardanger og bråk om barnevernet i sommer har mye på målingene forandret seg. Aller mest har vi sett at mange hopper over til det som nå regnes som hovedkonkurrenten til Ap, nemlig Høyre. Jeg unner Høyre fremgangen, de har jobbet seriøst over lenger tid, men jeg gleder meg også over at KrF har gått forbi det elendige valgresultatet for snart et år siden.

Politikk handler ikke om meningsmålinger, men støtte hos folket er likevel livsnødvendig. Uten å vise at man vil noe vil man heller ikke få noe støtte. Frem mot kommunevalget i 2011 skal vi stå på. Det handler om fremtiden og prioriteringer. Selv får jeg jobbe for de aller minste, KrF ønsker å være barnas fremste talsperson. Et samfunn som er godt for barna, er godt for alle!

PS! Også i Hordaland går KrF frem, fra 7.1% til 7.4%.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: