29. mai 2011

Følg oss på facebook


Den beste politikken skapes i samspill mellom innbyggere, fagfolk og folkevalgte. I mange tilfeller er både innbyggere og fagfolk uteglemt når politikken utformes. KrF tenker annerledes, enten det heter folkemøter i alle bydeler, ekstra lange høringsrunder, fagpaneler, blogg eller facebook. I år er satsingen på facebook tatt noe videre. Halvparten av bergenserne er på facebook, derfor er også KrF tungt til stede der.

Har du vært inne på facebook.com/bybane? Der vil du finne Lisbeth Iversen, bybanens mor og garantist for forlengelse. Selv er jeg førstekandidat i år, og meg finner du på facebook.com/politikk. Fylkeslaget vårt, finner du på facebook.com/hordalandkrf. Så og si samtlige valgkandidater vil du finne på facebook, du søker de lett opp ved å skrive inn navnene deres:

Valglisten(de 10 første): Filip Rygg, Lisbeth Iversen, Trygve Birkeland, Rebekka Rossland, Arvid Nilssen, Marita Moltu, Harald Berge Breistein, Ragnhild Mellingen, Pål Grytten, Elisabeth Næverlid Sævik.

Det er neppe enestående for et parti å være representert på facebook. "Alle" er det. Spørsmålet er hvordan man bruker de sosiale mediene. I arbeidet med å sikre et statlig finansiert tilbud til de hørselshemmede i Bergen var de sosiale mediene viktig. Selv fikk jeg mange viktige argumenter med meg til forhandlingsmøtene med departementet. I dag kan vi feire seieren sammen med alle aktører, også de mange tusen jeg aldri ahr truffet men som engasjerte seg i saken gjennom ulike inititativ på facebook.

PS! I tillegg til profiler bruker KrF annonser, kampanjesider og events på facebook.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

4 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra!

Takk for hjelp med Hunstad!

s-i sa...

Hei igjen Filip,

Du skriver: "Den beste politikken skapes i samspill mellom innbyggere, fagfolk og folkevalgte. I mange tilfeller er både innbyggere og fagfolk uteglemt når politikken utformes."

Nettopp saken med og rundt skolebruksplanen har vist oss ganske så klart at "den beste politikken" ikke er noe Bergen KrF kan skryte på seg.

Forøvrig, gratulerer med Hunstad skole.

FR sa...

Anonym: Ja dette var kjekt. Her er vi mange som har jobbet, mange som kan glede seg og mange som skal være med å utforme det fremtidige tilbudet. Jeg må spesielt gi ære til foreldrene som har bært saken i flere måneder.

Svein Ivar: Hva som er best kan nok diskuteres, men jeg er helt sikker på at dialog og samspill gir oss bedre løsninger enn at noen få skal tenke ut noen løsninger.

s-i sa...

Hei Filip,

Dialog og samspill vil gi bedre løsninger enn tilfeller hvor noen tenker ut løsninger med skjulte motiv og uten å ta hensyn til fakta. Innen politikken, såvel som for andre felt, er det også viktig at det er en form for konsistens og forutsigbarhet innen de vedtak en fatter... eller løsninger en velger.

Saken rundt skolebruksplanen viste oss at du og KrF var villige til å legge bort de gode løsningene til fordel for skinnprosessene. Dette burde ikke være akseptabelt innen et parti som KrF, men....