9. nov. 2006


Kanon avtale med Frp
I dagens (torsdag 9 nov)aviser ble det offentliggjort at det er forhandlet frem og inngått en avtale mellom byrådspartiene og Frp. En avtale som sikrer flertall mot mistillit I bystyret og som sikrer budsjettsamarbeid. Det er svært gledelig. Men avtalen inneholdt også en rekke godbiter. Sjelden har vi fått større gjennomslag for miljøet. Det skjedde ikke med Sv eller Ap. Det skjedde med Frp.

Det var mange triste ap folk å treffe på rådhuset idag. Noen prøvde å skjule sin skuffelse med å kritisere krf for å gå med på at piggdekkavigften skal avvikles, men flere sa det rett ut. -Dette var en irriterende god avtale for krf.

Jeg skjønner de som ble skuffet over at piggdekkavgiften forsvinner. Men skal jeg være ærlig så er avgifter både uønskelig og i mange tilfeller unødvendig. Så lenge vi oppnår de vi miljømål vi setter oss, så kan vi godt klare oss uten piggdekkavgiften. Den kom for å få folk til å skifte dekk og det har vi klart. Nå er det nye tiltak som rekord billig buss, panteordning for vedovner og storsatsing på miljøvennlig energi som gjelder.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: