18. aug. 2007

KrF-bilen!


Vi går i år utradisjonelle veier for å få mest mulig fokus på KrF. Siste tilskudd er "KrF-bilen" som ruller rundt på Bergens veier for blant annet fokusere på bybane saken. Bak på bilen står det nemlig: "Lei av å stå i kø? KrF vil bygge bybane til alle bydeler".

Har du andre tips til hvordan vi kan spre det "glade budskap" om KrF?
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

5 kommentarer:

Joar sa...

Hei Filip :)
Nice car, må jeg si.
Du jeg sliter litt, for selv om jeg er medlem i KrFU så er det sånn at KrF her i min lokalkommune Stord har sagt at de vil vente til etter valget for å ta avgjørelsen hvem de vil samarbeide med.
I dag samarbeider KrF, V og Sp med Ap her som har styrt kommunen kjempebra og jeg vil at det skal fortsette sånn, men hvis KrF her vil støtte FrP (noe vi engang ikke vet, siden KrF her ikke har bestemt seg) så tror jeg vil stemme Arbeiderpartiet SELV OM jeg er medlem i KrFU, kan du gi meg et råd, please??

Filip Rygg sa...

Hei Joar!

Jeg ville uansett stemt KrF. Stem på dem du mener har den beste politikken!

Sittende ordfører for Ap på Stord går nå av, da kan selvsagt mye endre seg. Og da vil jeg minne om ordene til Kjell Magne Bondevik: "Det viktigste er ikke hvem du samarbeider med, men hva du samarbeider om".

Jeg er veldig imponert over KrF-mannskapet på Stord. De trenger alle stemmer og støtte de kan få slik at Stord kan bli enda mer påvirket av KrFs fantastiske verdipolitikk.

Du kunne også ringt til en av dem som står på listne for å få litt flere svar?

Godt valg!

Joar sa...

Hei og takk for svar :)
Ja, jeg er helt enig med deg, KrF her på Stord har gjort et godt arbeid disse 12 årene de har styrt sammen med Ap. Jeg tror ikke jeg kan stemme KrF her i denne kommunen ved valget i år siden de vil vente til etter valget til å avgjør det. Det er etter min mening forakt ovenfor velgerne.
Det blir nok Ap i år.

Men Filip, det som irriterer meg så inni granskauen er at rikspolitikerne er de som får all oppmerksomheten i denne valgkampen og det mener jeg er helt på trynet.
Det er lokalvalg og da er det lokalpolitikerne som skal være i debattene, men kommer forresten du på tv??
Det håper jeg selv om KrF ikke har så høy oppslutning i Bergen.

Mathias sa...

Er det en el-bil? Dersom Krf mente alvor i sitt miljø-engasjement, burde det vært en el-bil?
Jeg har ved flere anledning skrevet innlegg i BA, som du sikkert har lagt merke til, som antyder at Bybanen er en "slapp-fisk" og ikke spenstig nok. Hvor ikke bygge hele "skiten" under bakken etter at man har bygget ferdig til Flesland? Altså en metro til Åsane, Loddefjord og Fylingsdalen? Selv Filip Rygg må vel innrømme at en bybane som tar 45 minutter til Loddefjord vil aldri bli noen suksess når man forhåpneligvis også i fremtiden bruker ikke mye lengre tid enn i dag på 8 minutter. Da må køene bli veldig veldig mye lengre. I dag med kø, bruker man maks 25 minutter til Loddefjord fra Industrihuset. Kunne dette være en sak for Krf? Metro i stedet for Bybane?

Joar sa...

Godt Spm fra Mathias her.
Jeg håper ikke det der er en disel-dreven bil Filip, for da undrer jeg på om du virkelig mener alvor av miljøengasjementet ditt.
Hvis det der er en disel bil så er jeg skuffet.
Dette er dobbeltmoral altså og jeg mener politikerne må virkelig stå for det de mener når de sier noe og å komme frem med en slik monstertruck som forurenser mye ville passet godt i Fremskrittspartiet sin reklame, men ikke for en som tar miljø som en hjertesak.
Jeg synes f.eks kristne som kjemper for totalavhold virkelig holder seg unna alkohol på skikkelig ellers så vet jeg ikke om man kan ta de alvorlig.
Den bilen du har valgt å reklamere på er en stor forurenser og jeg antar det er en Peugeout Boxter, ligner litt på det.