10. jan. 2009

Disse må få smake rettsystemet vårt


Det som var meldt som en fredelig demonstrasjon ble fort voldelig. Akkurat nå sitter jeg og ser på TV2 Nyhetskanalen og ser hvordan demonstranter skyter fyrverkeri/raketter midt i folkemengden. Barn gråter og de som var møtt opp for å fredelig vise sin mening, opplever nå utrygghet. Dette er nok et angrep på ytringsfriheten. Det er helt åpenbart at vi har med å gjøre en gruppe som snarest må få møte vårt rettsystem.

I Midtøsten har vi sett hvordan Hamas bruker kvinnner og barn som skjold. Nå ser vi at Blitz'ere og andre bruker barn og andre demonstranter som sine skjold. Jeg kjenner meg ganske opprørt her jeg sitter i min sofa. Skal ikke Norge være et trygt sted å ytre sin mening?
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

54 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig!

Anonym sa...

"- Jeg regner med at demonstrasjonen vil gå fredelig for seg, men jeg kan ikke garantere at det ikke blir sammenstøt når vi kommer opp til den israelske ambassaden og demonstrasjonen er avsluttet, sier hun."

Line Khateeb, greit å kunnelate som man er imot vold når man i samme setning sier at det er godt mulig det eksploderer utenfor Israels ambassade.
(hvorfor stoppe demo´en der? alle vet at de er mot Israel så å gå i byens gater og demonstrere har like stor effekt - vitner om et ønsket oppgjør, når demo´en er "over" så kan jo ikke Line Khateeb noe for at alle friker ut - de er jo ikke "med " i demo´en lenger - den er jo "avsluttet". slik jeg ser det så er hele toget et forspill hvor man skal peppe opp hverandre til den store avslutningen - en voldelig blodsorgasme utenfor ambassaden.


Selvfølgelig vil det jo ikke bli bråk for det er jo den delen som tydeligvis HAR LOV til å ytre seg som demonsterer. Pro-Israelere kaster ikke gatestein, jernrør og molotov coctails . det har vi jo sett sist palestinerene demonstrerte. noen kan la andre snakke, selv om de er dypt ueninge for de tror på demokratiet og ytringsfriheten. Synes det er sier mye om pro-palestinsk tankegang og refleksjonsnivå når de sier at de kan og har lov til å demonstrere, men om motparten demonstrerer skal de faenmeg svi for de har jo ikke lov til å si noe.
De gleder seg vel stort til vi er underlagt Islam for da kan de jo bare halshogge folk som ikke mener det samme som dem - deilig å slippe å diskutere først, eller?

Legger også merke til at de har invitert ekstremister fra nabolandene (som de tilfeldigvis ikke vet om - selv om de har varslet aksjonen på facebook og politiet har mottatt beskjed om sikkerhetstrussel.)

Forøvrig UTROLIG om disse idiotene klarer å lage et helvete på sin EGEN demo også. er vel ikke så gøy å demonstrere om man ikke kan sparke politiet og herpe ting kanskje?

møkkafolk - og jeg sier som mange andre her - dette er et angrep på verdier vi setter høyt. som vi ser blir presset stadig oftere. Vi må ta dette på alvor. At bråkmakerene allerede er ute er drøyt. (om man bare sier "møkkakjerring til politiet som etnisk norsk vanker det repsalier. - her kan man tydeligvis både utøve vold, terror (mot alle som trodde oslo by var trygg), hærverk og forakt for rettstaten og våre verdier uten å bli straffet for det.
Synes det er et fornuftig forslag og sende ut de som bare vil lage kvalm - om ikke annet for å sette ett eksempel. 35 stk er ett bra antall for å skremme vekk slike holdninger.

jeg er bekymret for utviklingen.

Anonym sa...

Smake rettsvesenet? Bli servert kaffi og kaker og få en liten bot eller kanskje ei hel uke betinget dom?

Anonym sa...

Smake det latterlige rettsystemet i Norge? Hva får de for det her da? 14 dagers fengsel som ikke er i fengsel?? Det norske rettsystemet er noe av det latterligste vi har her i landet, bortsett fra blinde politikere som støtter terroristgrupper og er blinda av deres løgner.

Anonym sa...

Bråkebøtter finnes i mange former. Som feks ble det jo ganske mye bråk i støtten til Israel for noen dager siden...og som mange har poengtert så er ikke nødvendigvis budskapet det som gjør at folk har lyst til å bråke, men et behov for å bråke.

På en annen side, noe som er meget logisk, er at de som sitter med makt så klart ikke kaster sten! De har da ordentlige våpen å bruke med ordentlige resurser å sette inn i kampen. Det er helt naturlig situasjon.

Men, at bråkemakere okkuperer situasjonen som kunne vært til gavn for alle, det er synd.

*klem*

Anonym sa...

Det er bare trist. Synd at politiet må bruke sine begrensede ressurser på slikt. Jeg er veldig lei meg nå. Jeg trodde gruppene som er ansvarlig for demostrasjonen ikke ville bli assosiert med slikt.

Anonym sa...

Enig! De fikk komme inn i landet, mange av dem lever på trygd, og har det ufattelig godt, spesielt sammenlignet situasjonen de har vært i før, og så spytter de oss i trynet ved å rasere Oslo. Deporter dem som ikke kan oppføre seg.

Anonym sa...

Er det bare meg som ser sammenhengen mellom at det kun er 10 dager siden det ble forbudt å kjøpe sex å nå er det fullt opprør i oslo=)Men fra spøk til alvor, det er mange fustrerte folk der ute av mange forskjellige grunner, volden som man ser i Oslo nå er nok ikke bare pga gaza konflikten men den fungerte som et tennmiddel...

Anonym sa...

Få forsvaret inn i Oslo omgående, svinebind bråkmaker-pakket, og kjør de vekk. Makan til sløsing med offentlige middler. De arresterte burde i anstendighetens navn bli erstatningspliktige..Slå sammen skadene, og bøtlegg..

Anonym sa...

Send Møkka hjem dit de kommer fra...
Trudde de kom til norge for å unngå uroligheter jeg...
J*** møkka folk....

Anonym sa...

Nina V: Bråket i pro-Israel demonstrasjonen for noen dager siden skyldes jo at det kom muslimske innvandrere og angrep politiet og de fredelige Israel supporterne. Muslimsk søppel som lager helvete i landet vårt!

Anonym sa...

Rettssystemet vårt? Domstolene er infisert av den politisk korrekte tankegang som råder i Norge, vi skal forstå og akseptere voldelige ideologier, vi skal gi "liksomflyktninger" duk og dekket bord i Norge (95 % kaster sine pass når de kommer til Norge og har allerede reist igjennom mange trygge land på veien hit).

Er det noen som trodde at disse skulle legge fra seg 1400-år med innarbeida islamsk voldskultur ved den norske grensen?

Hvorfor tror dere at de forskjellige grupperingene i Europa samlet seg og kastet ut islam fra Europa for bare 300 år siden?

Islam er en politisk ideologi (ikke en religion), de kan ikke leve med noen andre noe sted i hele verden, se bare på India, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Somalia, MØ, Tyrkia, Irak, Iran men også krig med andre i Spania, England, frankrike, Tyskland, danmark, Sverige, Norge.

Globaliseringsprosjeketet er dødfødt, det er en fare for oss, men likevel fortsetter politikere og pressen å innføre det og glatte over konsekvensene av det.

Anonym sa...

rettsvesenet???? de burde blitt servert rettsvesenet i marokko!

Anonym sa...

Filip: Takk for at du tipset om at dette går live på nyhetskanalene nå. Har skrudd på tv'en og følger med.
Jeg skjønner ikke hvorfor politiet ikke bare setter de store lastebilene (de med gitter foran) i gir og gir full gass!
Willy Haugli skulle ha vært politimester i Oslo nå, han visste hvordan man skulle hanskes med pøbelen!

Anonym sa...

...I dag har de ikke Siv Jensen eller Israel-venner å legge skylden på for at var der for å provosere fram volden heller! Hvem har skylden i dag da? Tar iallefall IKKE ansavar for egne handlinger denne pøbelen! Kan være frustrert vi andre også til tider, får jeg lov til å knuse bilen til naboen da? Folk må jo forstå at jeg var frustrert!

Anonym sa...

hvis ikke politiet klarer jobben med og fjerne denne søpla fra gatene våre så får de sette inn forsvaret.ikke noe rart det er rasisme i norge når vi ser hva denne dritten fører med seg. de demonstrerer mot israel pga krig men er ikke bedre selv bare se hva de steller i stand.er vel ikke helt metoden du skal bruke for og få fred.hvis disse idiotene representerer åssen palestinerne handler så skjønner jeg israel godt.

Anonym sa...

Slutt å syt nå da rødtopper!!! Dette er dere selv som har valgt! Er det noen som er en stor trussel for Rikets sikkerhet er det SV og storberget. Vent å se. Dette er bare begynnelsen.

Anonym sa...

Jeg lurer på hva resultatet blir
når den radikale venstre ideologien
blandes med islam til
"radikal venstre islam". Blitzerne
og "rød raddissen" sitter på toppen
med imamene og styrer verden.
Da kan de kalle seg fluenes konger.

Det blir det største terror regime
verden noensinne har sett.
Virkelig konsentrert ondskap.

Anonym sa...

Palestinakomiteen og de andre skerfbrukerorganisasjonene er ansvarlige for dette ved at de ikke fordømte torsdagens opptøyer. Palestinakomiteen sa at de tok "avstand, men...", et stort MEN. Dårlig kamuflert støtte til vold og oppfordring til dagens opptøyer.

Og slik som de gjemte seg bak kvinner og barn! Nå skjønner vi hvilke problem Israel har i krigen, ikke rart sivile blir drept, disse palestinerne er jo verdens feigeste og nedrigste folkeslag!

Anonym sa...

Lurer på en ting jeg.....? Hvem betaler for alle ødeleggelsene denne rampen gjør? Forbauser meg ikke at det er forsikringsselskapene som må ut med flere millioner i erstatning til butikkeiere etc.

For å kommentere det med `å få smake det norske rettsvesenet` Hallo hvilket rettsvesen er det snakk om??
Vil vrenge meg bare ved tanken på at det Norske snillistiske rettsvesenet.
Her får kjendisadvokatene noe å boltre seg med, og så har nok rampen sikkert fri rettshjelp i tillegg.
Får nok stor oppmerksomhet i de største dagsavisene når den dagen kommer, og da har jo rampen fått oppfylt sitt ønske om berømthet.
Så har vi jo pressen da.....?? Her på berget svelges allt rått,nisseluefolket leve lenge.Halleluja.
Ja, fy flate for et samfunn.

Anonym sa...

Jeg anbefaler politiet å bruke skarpe skudd mot slike hælvetes idioter! Sikt på hue! Da blir det nok slutt på de voldlige demostaasjonene mot Israels voldlige krigføring mot terrorgruppen Hamas.....smh!

Att politiet står å ser på folk hive stein,knuse 3 parts eiendom osv er jo latterlig,skyt eller slå til dem ligger helt stille,så rett i varetekt..Mennesker som har fått opphold må sendes ut av dette landet straks,folk som ikke klarer å oppføre seg har ikke en dritt å gjørra i dette landet!

Anonym sa...

Takk til norsk-palestinerne for at de viser oss på nært hold hvilket helvete de skaper for Israel. Jeg er overbevist, takk, støtter nå Israel fullt ut, slikt pakk skulle ingen trenge å prakkes med.

Ikke rart palestinerne ble kastet ut fra muslimske land og at de landene ikke ville ha tilbake landområder der det fulgte med palestinere på kjøpet, NÅ skjønner vi hvorfor palestinerne er så mislikt også av andre arabiske land.

Anonym sa...

Smake rettsystemet.. finn først ut om de ikke har statsborgerskap, har de ikke det, sett de i en grønn container ut av norge, slik de kom inn.

Disse menneskene har bare ikke skjønt det og ødelegger for seg selv, og ivertfall for det de egentlig demonstrerer for.

Politiet er flinke, og takk for at vi har de. Hver 5 Politimann burde hatt en hagle med gummikuler.

Anonym sa...

"folk som ikke klarer å oppføre seg har ikke en dritt å gjørra i dette landet!"

..men de har jo noe å gjørra, iallfall de dagene det er trygdeutbetalinger.

Dan Aksel sa...

Men på en annen side: Nå har Dagbladet fått virkelige nyheter å skrive om.

Anonym sa...

Nina V sa...
lørdag, januar 10, 2009
På en annen side, noe som er meget logisk, er at de som sitter med makt så klart ikke kaster sten! De har da ordentlige våpen å bruke med ordentlige resurser å sette inn i kampen. Det er helt naturlig situasjon.
--
Det er en situasjon vi som mennesker i vårt samfunn har gitt myndigheter tillatelse til å utføre for å trygge vår hverdag OG til å la hvem som helst få lov til å ytre sine meninger uten å måtte være redd for å bli skadd/drept av sine meningsmotstandere.
Ved neste annonserte "demo" hvor blitz skal delta kan man jo benytte anledningen til å overraskelsesrive bygningen. Hva verre skade kan de gjøre mot Oslo enn hva de gjør uansett?

Anonym sa...

...enkelte mennesker er mye flinkere til å plukke stein opp, for så å kaste den etter noen, enn å plukke den opp for å legge den oppå hverandre, og kanskje bygge noe! Huff, man kunne jo komme i skade til å skape verdier for samfunnet man er en del av! Kanskje ikke like mye ære i det?

Anonym sa...

Kunne ikke sagt det bedre selv. Gjentar kommentaren en person her har skrevet, da jeg er enig med han.

Rettssystemet vårt? Domstolene er infisert av den politisk korrekte tankegang som råder i Norge, vi skal forstå og akseptere voldelige ideologier, vi skal gi "liksomflyktninger" duk og dekket bord i Norge (95 % kaster sine pass når de kommer til Norge og har allerede reist igjennom mange trygge land på veien hit).

Er det noen som trodde at disse skulle legge fra seg 1400-år med innarbeida islamsk voldskultur ved den norske grensen?

Hvorfor tror dere at de forskjellige grupperingene i Europa samlet seg og kastet ut islam fra Europa for bare 300 år siden?

Islam er en politisk ideologi (ikke en religion), de kan ikke leve med noen andre noe sted i hele verden, se bare på India, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Somalia, MØ, Tyrkia, Irak, Iran men også krig med andre i Spania, England, frankrike, Tyskland, danmark, Sverige, Norge.

Globaliseringsprosjeketet er dødfødt, det er en fare for oss, men likevel fortsetter politikere og pressen å innføre det og glatte over konsekvensene av det.

Jeg må legge til. Vær så snill å stått Siv _Jensen, selv om dere ellers er uenige med politikken hennes. Vi har ingen andre, intet annet parti som ønsker å stoppe denne galskapen her.

Vi må stoppe dette.

Anonym sa...

Et tankekors at kun en av de arresterte var palestiner. De andre var ramp som så muligheten til å bedrive fandenskap og ødeleggelser. Det er jo ikke rasjonelt og ei heller politisk korrekt, men jeg blir forbanna når jeg ser utysket boltre seg. Apeoppførsel er det sagt, men da må tillegges at aper har den fordelen at de lever i dype skoger.........hmm...vold avler vold...det er korrekt..men jammen får en lyst til å ta fram riskvistene...
Og ja....jeg vet jeg selv virker udannet og søker de enkle løsninger og forklaringer...men denne ganegn forbeholder jeg meg retten til det.
Gadd lure på om ikke hardt forpliktende kroppsarbeid, les straffearbeid under tilsyn, kunne være noe likevel..

Anonym sa...

Det hadde vert smartere av politiet å bruke vannkanoner mot denne lavpanna pøbelen i stedet for tåregass, 0 grader i Oslo og med våte klær....du blir snart kald og slapp da. Vann er gratis.

Anonym sa...

"Skal ikke Norge være et trygt sted å ytre sin mening?"

Sier du som vil kneble meningene til dem som er uenig med deg.

Anonym sa...

Å kaste stein på politiet er ikke en meningsytring.

Anonym sa...

Ja jeg er så flau over å være norsk...
Etter alt dere har sett til idag fra krigen, Israel misbruker makten..
De skjøt til og med på norsk folkehjelp bil, med en rakett som det nesten ikke er mulig å bomme med og det sto klart "norsk folkehjelp"

Israel har ikke respekt for oss?
Hvorfor i det hele tatt skal vi støtte dem på noen måte?

Jeg forstår godt hvorfor demonstrantene er så rasende.
Israelsk ambassade bør bli kastet ut!
Venezuela har gjort det!
Vi må bli de neste!

Igjen vil jeg ikke si at jeg støtter uroen under demonstrasjon, men jeg forstår hvorfor folk er rasende og det er ikke bare snakk om arabere, våre etniske norske gutter har også vært med på det.

Igjen vil jeg si at dere kun ser med det ene øyet, om dere åpner begge øya så ser dere hvor all problemet ligger.
Hamas har ikke drept sivile jøder med sine angrep, de rettet mot millitante styrker, mens Israel har drept over 600 og tusener skadet SIVILE.

De ba til og med hundrevis av Palestinerne holde seg inne i FN Bygningen slik at de var trygge, og deretter skjøt de akkurat de sivile i FN BYGNINGEN.

NORGE BØR ÅPNE BEGGE ØYA NÅ, PRØV Å HA SYMPATI FOR ALLE DE SMÅ USKYLDIGE BARN SOM HAR BLITT DREPT , ALLE DE GRAVIDE KVINNENE, ALLE DE UNGE MENNA,
PRØV Å FORSTÅ HVA VÅRE LEGER HAR SETT MED EGNE ØYNER!

HVIS DERES ALLER KJÆRESTE HADDE BLITT DREPT AV ISRAEL ...HVIS DIN DATTER, DIN MOR, SIN SØSTER, DIN KONE OG DINE BRØDRE HADDE BLITT DREPT AV ISRAELSKE ANGREP,

Så ville jeg gjerne ha likt å se dere si det samme dere sier nå...
Dere er nådeløse...
Hva er forskjellen mellom nordmenn som dere og de jødene som har hender fullt av blod.....


NORGE STØTTER PALESTINA!
KRISTENDOMMEN + ISLAM = LENGE LEVE JESUS

Anonym sa...

http://uk.youtube.com/watch?v=2JBpVAj4ILM&feature=channel_page

Anonym sa...

Det rettferdiggjør ikke vold mot fredelige demonstranter.Ikke vestlige er en trussel mot Norge Nasjonen og burde nektes adgang.De vi allerede har vært dumme nok til å ta imot,burde deporteres.

Anonym sa...

Jeg var selv i sentrum i 17:30-tiden. Jeg så BARE "nordmenn" med utenlandsk opprinnelse som lagde bråk. Slike ting gjør bare at jeg får mer og mer i mot utlendinger (om det er mulig). Få pakket ut av Norge. Håper politiet snart får skikkelige VÅPEN å bruke...

For å si det sånn, min stemme går til FRP ;)

Anonym sa...

Ja akkurat som jødene er en trussel for palestinerne , de burde også nektes adgang i Palestina,
men jødene står jo selv med våpen og blod på henda men kaller krigen "war against terror"

Israel er terrorister, ikke muslimene!

En ting til, husk at etniske norske er også med på det kaoset her,
skal dere også kaste våre egne folk fra dette landet?

Bare dere visste hvordan helvete jødene har lagt, så ville dere ihvertfall ha sympati for denne uroen også.

Det er derfor vi blir beskrevet som kalde mennesker.
Når Israel dreper hundrevis, sier vi ingenting.

Men når demonstrantene er rasende, det er da vi sier noe!

Israel er terrorister!

Jeg vil alltid støtte Palestina, og det gjør alle mine venner også!

Ikke rart i det....

-Vetle

Anonym sa...

Kalle dette frustrert ungdom, nei dette er rett og slett pøbel. Er det dette me har tatt imot . Dei seier dei kjem til norge for det er eit fredligt land, som må gi dei beskyttelse. Men nå er det me som bur i Norge som treng beskyttelse mot denne gjengen. Kaste stein og flasker på politiet? Her i Norge har me eit fredelsligt og ubevæpna Politi. VAr det ikkje sin motstand mot Isreal dåkke skulle vise? Honnør til politiet dåkke gjorde ein kjempejobb, hadde det vore meg så skulle eg gitt dei ein god omgang gammeldags juling. Koste meg då dåkke tok sosialklienten Lillevolden, Skulle ønskt me kunne sendt partiet Rødt , SV og andre blodrøde partier på ei øde øy. Etter det me har sett på tv er det mange som er enige med meg.

Ellen 55

Anonym sa...

Jeg var selv i sentrum i 17:30-tiden. Jeg så BARE "nordmenn" med utenlandsk opprinnelse som lagde bråk. Slike ting gjør bare at jeg får mer og mer i mot utlendinger (om det er mulig). Få pakket ut av Norge. Håper politiet snart får skikkelige VÅPEN å bruke...


---------------------------

Svar : Det er bra for utlendingene fortjener noe mye bedre enn vennskap eller nærvær fra slike folk som deg.

Dessuten var jeg der også, og jeg så to etniske nordmenn være med på uroen, rart at du ikke så dem da...

jaja overrasker ikke meg at folk som deg som er jødevenn vender om sannheten, og krever sympati for de falske tårene...

RESPECT FOR PALESTINA!

-Vetle

Anonym sa...

Ja Ellen jeg mener heller at den Israelske abmassadøren må få pakket og sendes til ei øde øy...

Det er det demonstrasjonene viser sinne for.

Med blod på hendene av uskyldige barn, kvinner, menn osv.... misbrukelse av makt, våpen, miltiante styrker, så ser ikke jeg ikke palestinerne som terrorister,for hadde de vært det , hadde de skytet flere hundre raketter selv,
men det er ikek muslimene som holder våpen, det er jødene, og jødene er de ekte terroristene og det har de vært hele historien even når de hang Jesus på korset....

Til helvete med jødene..

Anonym sa...

Tiden er inne for at politiet blir bevepnet til tennene.

Dette finner vi oss ikke i, at utenlansk pakk og blitsere skal rasere norge.

Anonym sa...

Hva ville MAX MANUS GJORT??

Anonym sa...

Til Vetle:

Sa jeg noe om at jeg støttet noen som helst? Les innlegget nøye før du skriver og antar alt mulig.

Vel, to etniske av hvor mange? Dette er vel nordmenn som har utlendinger som venner. Man ser jo hvordan det går. Ender opp i samme rennestein. Pakk.

Anonym sa...

Dersom alle palestinere legger ned våpnene,står stille i demonstrasjoner og kapitulerer, vil Israel fortsette å forsyne seg med det de vil av land og vann, og palestinerne vil bli sittende igjen med resten.

Ja dett er greit.

Respect for Palestina :)

Anonym sa...

KJÆRE POLITIKERE!!!! VÅKN OPP!!

Slik vil me ikkje ha det i landet vårt. YTringsfrihet skal me ha og det skal respekteres av alle parter. Men det me har opplevd i Oslo desse dagane må stoppes NÅ. VER såpass ansvarlege og reager kraftigt på desse pøblene. ER det rart det er krig når me ser kva som har hendt under og etter fakkeltogene i Oslo. Oslo såg ut som eit krigsområde. Eg synes synd på politifolka som blei håna, spytta og kasta stein mot. Var ikkje mykje respekt for politiet der nei. Tenk at nokre få kritisere politiet for tåregassen,fordi det var unger i nerheten, dei viste kva som kom til å skje så kvifor drog dei unger med, nei eg må sei eg er skuffa over innvandrar ungdommen og dei har eg bruka fritida på for å intrigrere ja det var det. Og til Ellen eg og synes det var flott at dei knebla lilllevolden, han er medansvarlig til at mange barn kjem skjeiv ut i livet.
10000 roser til politiet.

Thomas

Anonym sa...

Hva er frie demokrati i midtøsten? Det er Israel omringet av muslimske ikke-demokratiske krefter, thats all.

Hvordan overlever et fritt demokrati under slike forhold, når man har blitt angrepet av alle naboland? Benjamin Franklin hadde svaret:

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting that vote"

Uten våpen og miltær overlegenhet hadde Israel vært utryddet for lenge siden, Palestinske stater vil ikke stoppe palestinske angrep på Israel. De er lammet som må være tungt bevæpnet for å overleve samme hva som skjer med palestinerne, ingen nedi hugget der har planer om å la Israel i fred om så de gir fra seg halve landet.

Bryr Iran eller Hizbolla eller Syria seg om palestinernes sak? Ikke det døyt, de er ute etter Israel samme hva som skjer. Situasjonen som er i dag må bare fortsette i samme sporet, det vil være perioder med kriger og våpenhviler i all overskuelig fremtid.

Hamas vil ikke ha tilbake land fra Israel, de vil utslette dem, hvordan finner man en løsning på noe slikt? Ja, lammet må være tungt bevæpnet.

Anonym sa...

Begynnelse Referat.
Jeg var selv i sentrum i 17:30-tiden. Jeg så BARE "nordmenn" med utenlandsk opprinnelse som lagde bråk. Slike ting gjør bare at jeg får mer og mer i mot utlendinger (om det er mulig). Få pakket ut av Norge. Håper politiet snart får skikkelige VÅPEN å bruke...


---------------------------

Svar : Det er bra for utlendingene fortjener noe mye bedre enn vennskap eller nærvær fra slike folk som deg.

Dessuten var jeg der også, og jeg så to etniske nordmenn være med på uroen, rart at du ikke så dem da...

jaja overrasker ikke meg at folk som deg som er jødevenn vender om sannheten, og krever sympati for de falske tårene...

RESPECT FOR PALESTINA!

-Vetle
Slutt referat.
Kjære terroristen Vetle: Du så hele 2 etnisk norske der? Vel grattis lille gutt. Så du hvor mange av disse forbanna terroristene som gikk der? Dette sier vel sitt...du er faan meg en lattis terrorist. Måtte du brenne og dø i helvete!!

LENGE LEVE ISRAEL
DØD OVER PAKKET PALESTINA/HAMAS


STEM FRP!!!

Anonym sa...

"Tenk at nokre få kritisere politiet for tåregassen,fordi det var unger i nerheten, dei viste kva som kom til å skje så kvifor drog dei unger med"

Veldig sant, har postet kommentarer på diverse forum tidligere idag og er derfor ikke etterpåklok når jeg sier at vi visste 100% sikkert at det kom til å bli bråk, og trolig MYE bråk, det var forkastelig å dra med unger i den der demonstrasjonen. Skjønte at det kom til å bli alvorlig tidlig idag når palestinaorganisasjonene forsvarte torsdagens terror i Oslos gater, og ble derfor mildt sagt forferdet over å se at folk dro med seg barn til det de måtte ha visst kom til å bli en slagmark. Barnemishandlere.

Anonym sa...

"Disse må få smake rettsystemet vårt"

Eh. Tror de fleste fra alle kanter av verden i generasjons flertall veit hvor latterlig norske rettsystemet er, Hvorfor tror du dem holder på slik da? Ikke fordi dem har lyst, men fordi strafferammene i norge er helt absurde. Gi meg ett land i midtøsten jeg kan oppføre meg som en av disse apene så skal jeg faen meg kjøpe en billig flytur ned ditt for å lage herverk, spytte og kaste sko på lederene dems!

Anonym sa...

Forsvarer ikke alt Irael gjør, men HVA burde Israel gjøre da? La Hamas,som ble demokratisk valgt(Selv om de ble omtalt som terrorister),få fortsette med rakett-skyting innover Israel i det uendelige? Hadde det ikke vært for muren så hadde det blitt sprengt busser, skoler, restauranter inne i Israel hver dag, slik som tidligere før muren kom. Og det var i allefall IKKE militære mål som ble rammet! Menes det at Israel bare skal la seg utslette?

Anonym sa...

Lenge leve HITLER og død over jødene..

Anonym sa...

Det er ikke lett å få sympati for den palestinske saken, neå du se hvordan de som sympatiserer med den palestinske saken opererer.

Dette er årsaken til at Israel får så mange støttespillere i Norge.

Det hjelper heller ikke at de som lager bråk og blit buret inn er av ikke kaukasiske opprinnelse.

Anonym sa...

"Lenge leve HITLER og død over jødene.."

Dette er litt av en paradokson, hitler ville jo ikke la leve muslimene heller. Det var ikke bare jødene han hadde problemer med.
Hvis du vil støtte palestina må du ikke ønske hitler leve.

Anonym sa...

Hvorfor skal vi ha inn slike ville\brutale utlendinger som suger ut penger fra det norske folk?? Er ikke rart det blir rasister etterhvert. Jeg finner INGEN god grunn til at vi skal ha inn slikt PAKK i vårt land.

Man ser tydelig hvordan utlendingene samler seg sammen og dermed går til angrep og tyr til vold. Jeg tipper de kunne tatt over dette landet uten problem, for politikerene skal jo samle og få inn mest mulig tullinger i dette landet!

Når det gjelder midtøsten politikken så vil jeg kun si en ting: Man ser hvilket folkeslag som tyr til vold og bråk gjennom det som skjer i Osloo nå!!

Reglene for utlendingene skulle vært: En krimminell handling, RETT UT AV LANDET VÅRT!!