29. aug. 2007

Svart arbeid


En av BTs hovedsaker i dag er en såkalt avsløring av at ektemannen til Monica Mæland(toppkandidat for Høyre) skal ha betalt svart i forbindelse med oppussing av det forrige huset ekteparet bodde i. Selvsagt må dette ryddes opp i, men jeg må si jeg begynner å bli lei av medias forsøk på å skape mer politikerforrakt.

Det er mange som sier at det er politikerne selv som skaper denne avstanden mellom velgerne og politikerne. Det er helt sikkert delvis riktig. Men i dagens mediebilde kan du være sikker på at det er 10 ganger letter å få et negativt oppslag enn det er å få noe nøytralt eller positivt. I stedet for å få frem politiske saker fokuserer man på uenighet, konflikter, lederstil, betaling av skatt, bruk av barnepass, menighetstilhørighet mm. Man kan gjerne rope etter bedre politikere, men de løper vekk etter å tatt en titt i dagens aviser.

Svart arbeid og uærligheter må ryddes opp i, men la oss slippe en valgkamp der man ikke har med seg politikken.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Joar sa...

Hvis dette er sant og Monica Mæland selv var med på dette så bør hun øyeblikkelig vrakes som byrådslederkandidat for Høyre i Bergen!! Det fins jo mange andre dyktige folk fra Høyre som heller bør få den posten. Nå har jo hun vært byrådsleder i 4 år , så nå kunne det vært på tide at noen andre kunne få prøvd seg.
Når politikere gjør sånne ting så mener jeg de ikke bør få tillitt til å fortsette videre i slike høye verv, da har de brutt en veldig viktig regel.

Anonym sa...

Politikere er ikke supermennesker.. Lurer på hvem som er gode nok til å bli det snart...? Media ødelegger valgkampen - sakene er helt ute av fokus.

Joar sa...

Neida, det er bra av media å ta dette frem. Politikerne blir valgt inn av folket og da har de vær så god og gjør seg fortjent til den stemmen!
Jeg mener det er helt utilgivelig å gjøre slikt, men nå gikk jo Mæland ut og sa at hun ikke visste noe om dette, men vil bare få sagt at samme hvilke politikere som gjør sånne ting så bør dem vrakes, om det er høyrefolk eller sosialister.