22. feb. 2007

Bærbar pc for 1000,-?


Ja det stemmer. Nå selger vi helt nye bærbare pc'er for 1000,- stykket. Du må riktignok gå på en av fylkets videregående skoler, men det gjør jo de fleste en eller annen gang i løpet av livet. Takket være H, Frp og KrF har man nå fått til tidenes satsing på moderne læremidler. Nå gjelder det å sikre gjenvalg for koallisjonen som har brakt Hordaland i balanse og vel så det.

les mer om satsingen til fylket her...
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hva er poenget med å subisidiere helt vanlige ungdommer med flere tusenlapper?

Hvorfor ikke bruke de samme pengene på å gi gratis PCer og bøker til de som ikke har råd til det?

Anonym sa...

Svar til anonymous: Du kan jo ta på deg ansvaret for å plukke ut de elevene i Norge som absolutt ikke har råd til verken bøker eller PC. Lykke til med en nærmest umulig oppgave! Tanken din er forsåvidt god, men å gjennomføre noe sånt i praksis, er ikke lett. Dessuten, skolen/fylkeskommunen kan jo ikke "tvinge" foreldrene til å prioritere å kjøpe en PC til ungene, uansett hvor rike de er!! Men når prisen blir en tusenlapp, er det vel ingen som er dum nok til å protestere om at skolen pålegger elevene å ha en data. Bra jobba KrF og deres allierte!!

FR sa...

Hei anonymous!

Leonardo m er for så vidt inne på det. I tillegg vil jeg si at utfordringen med pc'enes inntog i vgs er at alle MÅ ha egen bærbar pc. Når vi ønsker at skolen skal være billigst mulig så blir det vanskelig å ikke ha gode støtteordninger som gjelder alle. I tillegg vil de med dårligst råd fortsatt få stipend som før gikk til skolebøker. Nå får man noen færre bøker og kan således bruke stipendet på egenandelen for å få seg en ny pc.