10. aug. 2007

Ok måling for KrF i dag


KrF får 5.5% på BA målingen i dag, det betyr at vi ligger an til å få like mange representanter ved dette valget som det vi fikk sist. Men vi er slettes ikke fornøyd med det! Vi skal opp til minst 7%! Husk at du allerede nå kan forhåndsstemme på KrF!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Anonym sa...

farlig med et så stort Høyre, viktig at KrF blir litt større og Høyre litt mindre! Trenger litt hjerte i politikken!

Joar sa...

Jeg håper virkelig KrF kan bli et større parti og som medlem av partiet så mener jeg partiet bør satse mer på familie, skole, avholds, sosialpolitikk og det.
Jeg vet regjeringen blir beskyld for avkristning av dette landet, vel jeg mener de gjør det med skolen JA, men ikke når de åpner for kjønnsnøytral ekteskapslov.
Jeg har skrevet under på støtten til kjønnsnøytral ekteskapslov som skal leveres inn til Stortingspresidenten den 1 September, skulle bare mangle om ikke homofile får lov til å gifte seg, de er mennesker de og.
Hvorfor skal man hindre to mennesker som er glad ihverandre til å gifte seg??
Som kristen så mener jeg bibelen er viktig å følge, men jeg er ikke enig i alt som står i den, men det gjør ikke meg til en dårligere kristen.
Den guden jeg liker og ser opp til han elsker oss alle for den vi er og mener at ekteskapet skal være mellom to personer som er glad ihverandre, kjønn spiller ingen rolle.