7. sep. 2007

KrF med bergenspakke for eldreomsorg


På tampen av valgkampen varsler de at før budsjettet vedtas for 2008, bør partiene i bystyret samle seg om en felles dugnad for eldreomsorgen i byen. KrF mener at de siste års gode økonomistyring og oppbudsjettering gir nå et godt tverrpolitisk grunnlag for å komme frem til et eldreforlik. Dette kan gjerne bli kalt Bergenspakken for en bedre eldreomsorg.

Les mer i Dagen!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

6 kommentarer:

Heidi sa...

så bra! eldre har uverdige forhold. større mulighet til den hjelpen de trenger og fortjener. stå på Filip!

Anonym sa...

Hei Filip!

Jeg er KrFer, og veldig glad i deres politikk. Men jeg er med god grunn ekstremt skeptisk til Frp. Noen stikkord er:

- Gradert menneskeverd(fosterets verdi øker i takt med hvor gammelt det er)
- Alkoholpolitikk
- Innvandringssyn
- KLIMA og MILJØ
- Bistand og utviklingshjelp

Jeg vet at lokale forhandlinger ikke er lett og at venstresiden er helt på jordet når det kommer til mye. Økonomisk politikk, LO, ideologi, skolepolitikk, kontantstøtte er noen stikkord.

Men uansett så håper jeg at KrF vurderer dette frieriet fra Ap sin side om å støtte dagens byråd. Ikke nødvendigvis takk ja til det, men vurder det nøye og se hva de har å tilby. Ikke lås dere fast til Frp. Frps egoisme, kynisme, prinsippløshet, populisme og uansvarlighet er det jeg frykter mest på lang sikt. Men uansett lykke til!

Anonym sa...

Link til Aps frieri:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/val_2007_hordaland/1.3451275

Filip Rygg sa...

heidi: takk for hyggelig kommentar

anonymous: hvem man skal samarbeide med er alltid et utfordrende spm. Det viktigiste for KrF vil være politikken. De av de punktene du nevner (som kan bety noe lokalt) vil selvsagt være svært viktige i eventuelle forhandlinger.

foreløpig har ikke KrF forhandlinger med noen, men vi sonderer mulighetene.

send gjerne innspill på saker

Joar sa...

Jeg er skuffet Filip, jeg håber virkelig dere tar dere sammen og ikke ønsker å samarbeide med Fr.P, hva tror du Kjell-Magne Bondevik ville sagt??
Hvis dere støtter et FrP byråd hvor dere selv er en del av så har dere forlatt de kristne verdiene.
Dere nedprioriterer ihvertfall fattigdom hvis dere velger Fr.P og ikke Ap, og gjør dere dette så har jeg mistet hele troen på Kr.F, gudene vet hvor dere tar veien hen i 2009. :S...
Jeg tror grunnen til at KrF i Hordaland velger Fr.P er fordi KrF her er så utrolig konservative, og Sæle-landet Sotra vil vel dessverre kreve at dere velger Frp :(.. Huff

Filip Rygg sa...

KrF velger politikk, ikke politiske samarbeidspartnere.

Vi har fått en fin liten fremgang de aller fleste steder. Det betyr at vi må ta disse stemmene på alvor og sikre mest mulig KrF-politikk de neste 4 årene!