17. nov. 2010

Nye skoler


Kl 13:00 i dag på en pressekonferanse her på rådhuset presenteres skolebruksplanen. En plan hvor god samfunnsutvikling og en best mulig bergensskole er det førende. Blant annet kommer det nye skoler og nye satsingsområder. All info vil bli lagt ut her på filiprygg.no og på kommunens nettsider.

Følg med! :)
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

6 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Du burde skamme deg. Tenk å legge ned den eldste og største skolen i Åsane. Kyrkjekrinsen e en fantastisk skole med gode lokaler og dyktige lærerer. Dette vet eg da eg selv har vært elev der. Det e knyttet masse historie til den skolen, og at du kommer inn å avgjør at skolen skal legges ned, viser bare kor ufyselig og lite intelligent du må være. SKAM DEG!!!

kalle sa...

anonym: Åsane får jo ny ungdomsskole, hva klager du på?

Sigrid sa...

Du sier at du ønsker å avvikle Kyrkjekrinsen, siden det er så farlig vei til den. Dette må jeg si meg uenig i, siden jeg A) ikke ser at elevene vil få tryggere skolevei av å måtte gå lengre. Skal for eksempel elevene fra Heiane og Langarinden gå til Li, må de jo gå forbi dette området uansett. B) Jeg ser ikke hvordan du skal få plass til barna på de andre skolene. C) Først bygger man rundt skolen, og så bruker man det som argument for å legge den ned.D) Hvorfor legge ned en full skole med lite mobbing og godt miljø. Dette er en god skole med godt miljø, nyoppusset og selv om det både er en barn og ungdomsskole fungerer det godt.
Og når jeg sier at miljøet er godt, da vet jeg hva jeg snakker om, for jeg gikk selv på skolen i ti år.

Anonym sa...

Jeg er bekymret for elevene på Kyrkjekrinsen.

Jeg er bekymret for hva dette vil gjøre med alle de elevene som blir røsket opp fra sitt klassemiljø og fordelt rundt om på nærmeste skole. Da tenker jeg særlig på de minste, men også usikkerheten dere nå skaper for våre eldste elever.

Jeg er bekymret for nærmiljøet rundt Kyrkjekrinsen som vil miste sitt naturlige samlingssted.

Jeg er bekymret for rundt 80 ansatte som nå blir spredt rundt om.

Jeg er bekymret for våre politikere som tenker kortsiktig økonomisk gevinst, og som glemmer alle ressursene som ikke kan måles i penger.

Jeg er bekymret og veldig forundret.

Iver sa...

Kjempegod plan. Jeg liker ekstra godt at vi får to nye ungdomsskoler. At folk ikke liker endringer er ikke noe nytt.