3. sep. 2011

En varm gul sol


Hva slags Bergen ønsker du deg? Vil du ha mer bybane? En tryggere by? Enda flere barn som lykkes i skolen? Gode omsorgstjenester til de eldste? Så og si samtlige lokale målinger i Bergen viser at KrF igjen er på vippen. At byen fortsatt er svært blå(H og Frp) er det ingen tvil om, KrFs plass er derfor nå som for fire år siden svært viktig.

Det vil være de samme sakene, men med nye offensive mål som blir gjenstand for forhandlinger.
Siden sist har vi åpnet første byggetrinn av bybanen, del 2 er i ferd med å bygges, strekningen opp til Flesland er foreslått regulert og vi har planen for bybanen mot Åsane. KrF evner å levere, men vi trenger din støtte for å ha nok styrke i forhandlingene.

Ingen trodde det skulle være mulig å få redusert skjenketidene i Bergen, men det klarte vi og nå har vi fått resultatet. Reduserte skjenketider er ikke noe mål i seg selv, men vi skal ha en by som er hyggelig og trygg for alle. Da er reduserte skjenketider et viktig virkemiddel. I forhandlingene vil det komme forslag om å øke skjenketidene, ikke la KrFs stol stå tom.

KrF har sagt at vi skal sikre de yngste, de eldste og miljøet. Vi mener at dagens byråd har levert og at det overhodet ikke er noen grunn til å la en kaosallianse på venstresiden å ta over. Vi vil altså både sikre et godt styre videre med sunn kommuneøkonomi og ansvarlig forvaltning, og nye offensive målsetninger slik at Bergen blir en tryggere by, en mer miljøvennlig by, en mer fremkommelig by, en varmere by og en enda mer barnevennlig by. Vi trenger en stor gul varm sol.

FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: