30. jan. 2013

Vi trenger ikke avlyse valget


Bruk CAPS LOCK! Skrik det ut! Kjør hovedinnslag! Høyre og KrF har ikke et felles politisk program! Ap og Sp har ulike syn! SV har valgt andre profilsaker enn samarbeispartnerne! Splid? Borgerlig kaos? Manglende avklaringer? Bråk? NEI.

Nei, slapp av. Det gjelder deg ja. Ta det rolig. Vi har ikke enpartisystem. Ei heller har vi kun to partier i Norge. Vi har syv partier på Stortinget. Vi har fortsatt 19 fylker med ulike geografiske vurderinger. Det skal være slik. Det er bra. Det har alltid vært slik.

Selvsagt skal de rødgrønne kunne diskutere EØS. Selvsagt skal KrF gå i strupen på FrPs alkoholpolitikk. Så skal velgerne avgjøre størrelse. Etter valget vil størrelsen få betydning for gjennomslag. Det er ikke uforutsigbart selv om ikke enkelte journalister på forhånd kan gi oss utfallet av alle forhandlinger. Vi trenger ikke avlyse valget.

Selv sitter jeg i KrFs redaksjonskomite for valgprogrammet. Jeg garanterer mange saker hvor KrF viser helt andre løsninger enn alle våre mulige samarbeidspartnere. Hvorfor skal folk ellers stemme KrF?
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: