24. aug. 2007

Hektisk og spennende valgkamp


Debatter, standsaksjoner, leserinnlegg, intervjuer, folkemøter, blogg og masse telefoner er mye av innholdet i hverdagen til politikerne i en valgkamp. Det er både hektisk og svært spennende. Selv om ingen av oss lever for å drive valgkamp, så er dette en morsom tid.

Det er gøy å få fokus på politikk. Sånn sett synes jeg synd på Høyre som har fått så mye styr med sine ordførere i de største byene. Noe er klønete håndtert, noe er ren kampanje fra enkelte medier og enkeltpersoner. Men det er også det vi må vente i en valgkamp. Det gjelder å holde sin sti ren. Og det gjelder å holde seg unna uheldige situasjoner. KrF har absolutt hatt sine historier som har preget valgkampen på en lei måte.

Men i år er vi i siget. Noen lager oppslag om at alt er katastrofe for verdipartiet KrF. Men da har man neppe fulgt med på det som skjer. I Bergen har vi hatt de beste målingene på over 4 år. Vi gjør det kanon bra i byer som Kristansand, Oslo, Sarspborg og Notodden. Nå legger vi inn et ekstra gir for å få synliggjort KrF de to siste ukene.

Bilde: Jan Sverre Stray, Anne Synnøve Ropstad, Terje Gilje og Harald Myklebust.


Norge og Bergen trenger verdipolitikere. Politikere som har mennesket i fokus i alle prioriteringer. Vi må være talerøret for de stemmeløse. Vi må være røsten til de som ikke selv kan gå i fakkeltog. Vi må tale der andre tier.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alle partier står da for verdier, og er således verdipartier.

Filip Rygg sa...

her er vi inne i definisjonsspørsmål. Det som skiller KrF mest fra de andre partiene er at man ikke har økonomiske teorier som grunnlag for sin ideologi. Derfor sier jeg at KrF er Norges eneste rendyrkede verdiparti. Men at alle partier har med seg ulike verdier, det er vi helt enig i.

Joar sa...

Ja alle partier har selvsagt verdier og det må vi respektere.
Men filip, KrF her på Stord har skapt full forvirrelse, nå vil de altså stå frem som en sentrumsblokk (V,KrF og Sp)som et valgalternativ, og det må de jo skjønne ikke kan gå ann.
De tre partiene til sammen vil bare få 23,6 % (7mandater) i følge meningsmålingene, mens Arbeiderpartiet får 35 % oppslutning, vil det ikke da være udemokratisk og et forakt ovenfor Arbeiderpartiets velgere når sentrum gjør som dem gjør her??
Sentrum mener de skal ha ordfører-kandidaten selv om de er mye mindre tilsammen enn Arbeiderpartiet.

Nei jeg ser ikke noen arme råd jeg Filip enn å stemme Arbeiderpartiet, for da vet jeg ihvertfall hva jeg får, mens Sentrum her med KrF i spissen har skapt full forvirrelse om maktkonstellasjoner.
Synes ikke du det er et forakt ovenfor velgerne til KrF?? At man ikke vet hvem de vil velge side med til efter valget?