26. okt. 2007

Mine dager er talte...


I dag har jeg min siste dag som rådgiver for byråd Lisbeth Iversen, eller dvs, søndag fratrer jeg formelt. Det har vært tre svært spennende år, aller mest har det vært en enorm bratt læringskurve med svært mange interessante utfordringer. Jeg kjenner få mennesker som er like hengitt, engasjert, trofast, medmenneskelig og opptatt av å løfte andre frem, som Lisbeth Iversen.

Fra neste uke av går hun inn som byråd for klima, miljø og byutvikling. Da har hun også med seg en ny rådgiver. Jeg gleder meg over å få lov til å følge henne og hennes nye rådgiver litt fra sidelinjen. Det er uten tvil en het kandidat til å bli ny miljøvernminister vi her ser. Kanskje allerede i 2009?

Jeg for min del skal over på bystyresiden. Det har vært en del skriverier i pressen om hva jeg visstnok skulle til med, men mesteparten har vært feil. Fra mandag går jeg inn som leder for KrFs bystyregruppe og som nestleder i komitee for miljø og byutvikling.

De neste fire årene skal brukes på å fronte KrF som et sterkt, radikalt, visjonært og varmt sentrumsparti. Etter min mening er vi allerede det viktigste, nå gjelder det å også bli det sterkeste.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

5 kommentarer:

Joar sa...

Ja, gratulerer både til deg og Iversen med de to nye vervene, men over til det alvorlige.
KrF sier jo at de ønsker å prioritere de svake av de svakeste, men hvordan er det mulig hvis dere skal redusere eiendomskatten så mye dere har gått inn for?

Det var et avisinnslag at samtidig som driftsutgiftene ville øke så vil eiendomskatten trappes ned, betyr ikke det mindre til gode formål??
Jeg tenker på skoler, omsorgsboliger, tiltak for svakere elever osv..

Kristelig Folkeparti sier de gjør så stor innsats for de svake, men hvis vi ser på Bondevik 2 regjeringa sin usosiale arbeidslov som betydde et mer amerikanisert arbeidsliv, det kan dere ikke benekte.
Konkurranseutsetting har ført til mer stress hos ansatte og gått på helsa deres laus, men dere fortsetter hele tiden å velge side med disse som går inn for dette??

Jeg håper noen tørr å kle dere av den drakten snart, fordi hver gang dere blir konfrontert om noe ubehagelig som skjedde under Bondevik 2 eller hvem dere skal side med så ror dere unna ubehageligheten.

Ingar sa...

Gratulerer med vel utført jobb, og lykke til med nye utfordringer Filip!

Runhometorun sa...

Gratulerer så mye Filip og lykke til videre!

Christian sa...

Gratulerer Filip! Lykke til videre med nye utfordringer!

Filip Rygg sa...

takk for det!