24. jan. 2008

Når Ap-kameratene peker


For ikke mer enn en time siden ble jeg oppringt av Bergens Tidende som kunne melde at gruppeleder for Arbeiderpartiet i Bergen Bystyre, Terje Ohnstad(bildet) anklager KrF for uheldige koblinger mellom familiemedlemmer i ulike politiske verv. Han mener det er feil at flere fra samme familie engasjerer seg i Bergenspolitikken. Sjelden har jeg møtt mer meningsløs og useriøs kritikk.

Det er en kjent sak at Ap-nettverket ofte er avgjørende i ansettelser og i fordeling av styreverv. Vi vet også gjennom media de siste ukene at Ap-nettverket fortsatt er noe som aktivt brukes. Jens og Jonas er blant de som gladelig vil påvirke ansettelser. Les: Ønsket seg Larsen til TV2

Jeg kan forstå at Arbeiderpartiet i Bergen sånn sett føler et sterkt behov for å peke på andre. Men alvorlig talt: Er det slik at kun en person fra hver familie i Norge har lov til å engasjere seg politisk? Hva med de stortingsrepresentanter som er gift med hverandre, er det ulovlig? Hva slags demokrati vil egentlig Bergen Arbeiderparti ha?

Terje Ohnstad og hans medsammensvorne er ikke bare udemokratiske i sine påstander, de er også svært useriøse. Først og fremst fordi de ikke har en eneste hendelse å kritisere KrF for, og fordi det i alle år i samtlige partier har vært flere fra samme familier som har engasjert seg.

Vi får nå håpe at politikken etterhvert frister mer enn å kritisere andre fordi de er i samme familie.

PS! Jeg mener å huske et ordtak der det heter "når du peker på andre, peker 9 fingre på deg selv".
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

1 kommentar:

kalle sa...

hva med Gerhardsen og co? Eller Stoltenberg og co?