4. apr. 2009

Trist


I forbindelse med NATO-toppmøtet har tusenvis av demonstranter møtt opp for å protestere. Hva de protesterer mot er ikke alltid like godt å si, men det er vel litt forskjellig. Også nordmenn har møtt opp. Jeg burde kanskje gitt dem honnør for sitt engasjement, men jeg er sant å si ikke veldig imponert. Tvert i mot har også denne motdemonstrasjonen blitt et eksempel på total mangel på demokratiforståelse og etikk. Akkurat nå står et hotell i full fyr.

Ei heller skjønner jeg at media så til de grader gjør dekningen av toppmøtene til et slags spill mellom topp-politikere og demonstranter. Det er kanskje underholdene, men på ingen måte relevant.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Anonym sa...

På tide at politiet bytter ut gummikuler med full metal jacket.

Fredsaktivist sa...

Det er morosamt å sjå at alle til høgre for SV slit litt med å skjøne at det berre var ein litan del av demonstrantane som brukte vald. Dei fleste venstreradikale som var der demonstrerte fredelig, og det gjeldt dei norske demonstrantane. Dette er veldig ignorant, men er vel det som er å forvente av ein KRF-politikar.

Karl-Johan sa...

Fredsaktivist: Et lite kommunikativt råd til deg i forsoningsarbeidet ditt... Å bruke "alle" er ikke særlig konstruktivt, ei heller forsøket på å stemple meningsmotstandere, i dette tilfelle ved å skape en "KrF-bås".

Istedenfor kan du, som en foregangsperson innen fredsaktivisme, begynne med den mest sentrale fredshandlingen av dem alle; be om unskyldning for at du er fordomsfull og har en lite fredsskapende retorikk.