6. okt. 2009

Har du innspill?


Nå sitter jeg og Sondre på hotellet i Gøteborg. Vi skal snart reise hjem etter noen interessante dager på konferansen "Storstadens hjærta og smærta". Konferansen er et nordisk samarbeidsprosjekt hvor ca 12 byer er med. I dag fikk jeg ønske forsamlingen velkommen til Bergen om 2 år. Konferansen har gitt en del nyttige innspill til det arbeidet vi nå har startet, og her trenger jeg også dine innspill.

Det skjer veldig mye bra i oppvekstsektoren i Bergen. Resultatene i skolen er under kraftig bedring, vi har fått full barnehagedekning og vi gjennomfører tidenes opprustning av byggene. I tillegg har vi fantastisk dyktige ansatte, engasjerte foreldre og mange andre som også bryr seg om barnehagene og skolene. Men det vil skje en del ting fremover:
  1. Innholdet i SFO: Tilbudet varierer en del, og flere etterlyser valgmuligheter. I tillegg har det vært en del fokus på kvalitetssikring av innholdet. Med dette i bakhodet ønsker vi nå å lage en større sak om SFO i Bergen.
  2. Skolestruktur: Visse grep vil være nødvendig å ta. Befolkningssammensetningen endrer seg, det må også skolestrukturen gjøre. Her vil vi være nødt til å legge frem en del saker fremover.
  3. Barnehagestruktur: Etter at vi nå har fått full barnehagedekning vil det også være behov for å diskutere barnehagedekningen i bydelene. Her kan det være nødvendig å opprette noen nye barnehageplasser et sted, men vi noen andre steder bør legge ned noen. En skikkelig gjennomgang med deretter politisk behandling vil være naturlig.
Listen er lenger. Men har du innspill på noe av dette så er vi veldig takknemlige for det!
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Hallgeir Utne Hatlevik sa...

Hei .
Jeg er på jakt etter Krf s kommunevalgprogram for Bergen.Hvor finner jeg det på nettet ? Hallgeir Hatlevik

FR sa...

Vurderer du partibytte? :) Tror du skal finne programmet på www.krf.no/bergen