13. sep. 2011

Takk, takk, takk!


5.6 % har stemt KrF i Bergen og det betyr at vi både beholder 4 mandater og den viktige vippeposisjonen. Kanskje er du en av dem som har stemt KrF i år. Tusen, tusen takk. Ingenting er større enn å få tillit fra velgerne. Noen vil kanskje synes det er et  forsvakt resultat, KrF skulle gjerne hatt høyere oppslutning, men det er også noen vil mene at dette var for sterkt. Utgangspunktet før sommeren var mye dårligere, nå har vi 7012 velgere(+329) som stemte KrF når det gjaldt. I morgen starter forhandlingene og da er dette et svært godt utgangspunkt.

Rekordmange KrFere har deltatt i årets valgkamp. Vi startet med en kickoff vi trodde det skulle komme 50 på, vi var godt over 120 deltakere. I valgkampen har disse bidratt i postkasseaksjoner, på valgbod, stands på kjøpesentre, skriving av leserinnlegg og diverse aksjoner i sosiale medier. Tusen takk!

De som trolig har brukt mest tid denne valgkampen er våre listekandidater og våre dyktige medarbeider på rådhuset. Tusen takk. Det har vært fantastisk å følge dere i debatter, i medieutspill, på folkemøter og i direkte velgerkontakt. Jeg er ekstremt imponert og ydmyk for at vi sammen har fått kjempe natt og dag for verdier og praktisk politikk vi vet vil gjøre Bergen til en enda bedre by.

Nå er det valgnatt og uten søvn har vi et dårlig utgangspunkt for forhandlingene. God natt!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Anonym sa...

Og det fyrste som skjedde etter den nye situasjonen var de ville vere eit skikkeleg forureiningsparti og fortsette styre ilag med Frp framfor Venstre/De Grønne/Byluftlisten. Gratulerer!

Torstein sa...

Gratulerer med fortsatt 4 mandater og en mulighet til å arbeide videre for en god by! Håper dere prioriterer å samarbeide med Byluftlisten og Venstre, selv om samarbeidet med FrP har fungert tidligere :-)

Filip Rygg sa...

Ingenting er avklart i Bergen. Vi skal forhandle om viktige saker som bybane, ruspolitikk, bompenger, kontantstøtte, eiendomsskatt, makstid i barnehagene, kollektivtraseer, bilfri by +++. Summen av gjennomslag og det at man får noe som er styringsdyktig i fire år vil avgjøre. KrF holder alle muligheter åpne, men vil selvsagt forhandle bredt til å begynne med. Alle som vil forhandle bredt borgerlig er invitert, skulle det gå galt må andre alternativer vurderes.