6. des. 2012

I dag var bybanen på Lagunen for første gang!


Party!
I dag har jeg virkelig kost meg. Bybanen var for første gang fremme på Lagunen i dag. Dette måtte vi selvsagt markere. Sammen med bybanekontoret, fylkesordføreren, planleggerne og mye presse fikk vi se bybanen stille, men vakkert gli inn på bybanestoppet i Rådalen.

Mens opposisjon og andre roper om udokumenterte kortsiktige tiltak for bedre byluft vil vi fortsette det langsiktige arbeidet med et helhetlig bybanenett, sambruksfelt på innfartsårene, E39 ut av sentrum og en tredobling av sykkelsatsingen. Det gir resultater. Ja faktisk er langsiktighet det eneste som gir resultater.

Nå får vi håpe at også statlige myndigheter er med på den videre ferd for bybanen, bergenserne har tatt regningen så langt og er også de som finansierer transportrevolusjonen når den når ut til Flesland i 2016.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

1 kommentar:

Jan Åge Langeland sa...

Tror du virkelig at det blir en transportrevolusjon når bybanen når Flesland? Skal folk hange i stroppen på bybanen i en time med kofferter og greier i stedet for 15 minutter på en flybuss?

Transportrevolusjon vil det være når folk kan ta toget til Oslo på tre timer, i stedet for en time på bybanen, en time på flyplassen, en time på fly og en halv time på flytoget. Se ellers min tidligere kommentar på et annet av dine innlegg