26. jun. 2013

Dag Inge Ulstein er på plass!


I dag ble Dag Inge Ulstein(KrF) valgt som ny sosialbyråd i Bergen. De som har fulgt bergensmediene de siste dagene vet at det er mange uløste og kompliserte oppgaver innenfor rus, sosial og levekår. Men Dag Inge er rett mann til jobben. Han tar over for Lisbeth Iversen som gikk av for en måned.

Jeg kjenner begge veldig godt. De har stort hjerte, stor faglig tyngde og høy arbeidskapasitet. Etter at Lisbeth valgte å gå av, er det tid for Dag Inge som med sin bakgrunn fra blant annet Haraldsplass, tar fatt i byens utfordringer. Jeg gleder meg særlig til å følge hans arbeid med å fullføre Handlingsplanen mot åpne russcener som Lisbeth satt i gang. Her er veldig mye allerede gjort, men noe gjenstår.

Bergen, KrF og meg selv har mye å takke Lisbeth Iversen for. Resultatlisten er lang. Jeg er trygg på at vi fremover også vil se gode resultater etter de grep Dag Inge tar. Bergen er en raus by, en by hvor veldig mange får god hjelp, men også en by hvor det er uløste sosiale utfordringer. For KrF er det en drømmepost. Få områder står nærmere hjertet til KrF, nemlig å bety en forskjell for de som trenger det aller mest. Lykke til Dag Inge!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: