27. mai 2007

Ukeslutt - hva har skjedd...


Ja da var uken over. Det er pinse og en ekstra dag fri! Det liker vi. Men jeg tenkte jeg skulle oppsumere uken som har gått. Det har vært en intensiv uke, men noen nedturer og helt klart også noen oppturer.

Av nedturer som bør nevnes er:
1. Liverpool tapte kampen! Da dette er en "politisk" blogg så får vi droppe å utbrodere den nedturen...

2. Dårlige meningsmålinger i BT og BA. KrF er igjen nede på 5.et eller annet og det liker vi ikke. Vi skal opp og som du ser i forrige post, vi er motiverte.


Av oppturer som bør nevnes er:
1. Jeg slapp å vitne i Clear Channel rettsaken! Jeg var innkalt og måtte vente i flere timer, men når det var min tur, ja da gadd de likevel ikke å ta meg inn. Enten så vet de at jeg er begynt å bli senil eller så turde dem ikke å ta inn en sint, ung og frustrert krf''er. Må ellers si det er ganske forunderlig at Clear Channel saksøker kommunen for å ha tatt et demokratisk valg. Hvilken kommune ønsker nå å vurdere reklamefinansiering? Snakk om å skremme vekk alle potensielle kunder!

2. KrF fikk en kanonmåling på landsbasis. Beste måling på over 3 år! Får man det til der, så skal vi jammen få det til i Bergen også!

3. Privateskoleforliket! Takket være KrF på stortinget med Dagrun Eriksen(bildet) i spissen, er nå friskolene reddet. Regjeringen la fram en svært streng og tøff innskjerping av dagens lovverk. Opposisjonen ønsket ikke å forhandle, men med unntak av KrF. Forliket er svært godt og vil være en utrolig viktig trygghet for landets friskoleelever og -lærere.


Må ellers bare beklage at bloggen ikke har vært veldig mye oppdatert de siste dagene. Men snart komme et kortere domene, mer innhold og noen nye funksjoner.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

1 kommentar:

Astrid Aarhus Byrknes sa...

Hei. Skal bli spennende å følge med..du har så mye artig og konstruktive ting å komme med. Stå på..Bergen KrF er heldige som har deg!Du er til stor inspirasjon for mange!