22. mai 2007

Dårlige meningsmålinger, dårlige presseoppslag


MEN: - Vi har aldri før vært mer motiverte!

De som har rukket å lese Bergensavisen og Bergens Tidende i dag har fått med seg at det er lite som er hyggelig lesning for KrF. I BA har man laget et merkelig og helt tåpelig oppslag om KrFs byråd for byutvikling Lisbeth Iversen. I BT får vi en dårlig meningsmåling. Herlig!

Bergen KrF er likevel giret. På bildet ser du gjengen som stiller til valg for KrF. Bergen trenger et sterkt KrF, et KrF som er radikale og som står løpet ut.

Den siste tiden har vi fått synliggjort hvorfor KrF trengs:

Verdikamp
På alle areaner foregår det en voldsom verdikamp. For å sitere Frankrikes nye statsminister "vi lever i en tid med sekulær fundamentalisme". Med andre ord, vi lever i en tid der man helst ikke skal tro noe som helst, man skal helst ikke ta vare på tradisjonene og man skal aller helst gjøre alt så verdinøytralt som mulig.

Norge og Bergen trenger en skole som formidler verdier. Vi trenger sykehjem og omsorgstilbud som har har andre kvaliteter enn kun enerom. Bergen trenger politikere som holder oppe retten til friskolene og de frivillige organisasjonene til å selv velge sin teologi.

Medmenneskelighet
1 av 3 eldre er ensomme. Det store flertall av politiske partier er mest opptatt av antall sykehjemsplasser og at alle skal få enerom. Ensomhet er blitt en folkesykdom. Norge og Bergen trenger politikere som sette medmenneskelighet først. Bergen KrF går til kamp mot ensomheten!

Radikal miljøpolitikk
Det manger ikke på folk og politikere som snakker om miljø. "Alle" gjør det nå. Det som mangler er folk og politikere som tar de nødvendige og radikale grepene. Det gjelder livstil, forbruk, reisemåter og i noen tilfeller si nei til økonomisk utvikling. Miljø handler om å ta et verdivalg. Ikke å ta et populistisk valg.

Trygg oppvekst
Når 1 av 3 voksne byborgere føler seg utrygge, hvor mange barn er ikke da i opplevelse av å være utrygg? Når vi skal hjelpe barn og unge i dette samfunnet så handler det ikke først og fremst om en eller to timer ekstra matte. Det handler om de grunnleggende ting. Det handler om trivsel, trygghet og om å bli sett.

KrFs leder Dagfinn Høybråten sa for en stund siden, Barna, barna, barna! Vi må som samfunn sette barna først. Og det gjelder på alle samfunnsområder. Det gjelder når vi skal utvikle byen, når vi bygger boliger, når vi tar stilling til reklame i byrommene, når vi utvikler skolen osv.


Bergen trenger et sterkt KrF. Etter valget vil vi være på vippen og avgjøre hva slags politikk Bergen får. Vi kommer til å stille ultimatum på KrFs viktige verdier. Skal vi lykkes, ja da må vi bli størst mulig.

Vi har aldri før vært mer motiverte!

Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

9 kommentarer:

Lina Tislevold sa...

Hadde jeg bodd i Bergen, hadde jeg definitivt stemt KrF!

t!g sa...

Er det mulig å få vite disse ultimatumene før man evt. stemmer på dere?

Filip Rygg sa...

Vuderer du å stemme KrF t!g? :)

Anonym sa...

krf trenger motiverte kandidater...

Astrid Aarhus Byrknes sa...

Heisann.Dett er bra. Du er en stor inspirator!

t!g sa...

Man må da vurdere alle partier, eller?

Forresten, tilfeldig at det er deg og 12 andre på bildet?

Filip Rygg sa...

t!g: jeg mener jo at alle bør stemme krf, så sånn sett forstår jeg godt hvorfor du spør :)

utlimatum vil bli stilt på våre profil- og hjertesaker

når det gjelder antall så har jeg aldri tenkt på det før.. Det var meningen at 2 til skulle være med på bildet... Men morsomt at du fant ut av det symbolske..

Vi er alle disipler!

t!g sa...

Øh, nei. 12 + deg.

Hva er da du?
Klimaprofet?

Moahaha!

Men hva er disse profil- og hjertesaker du vil stille ultimatum på? Som sagt, greit å vite det FØR man evt. stemmer på dere.

Forøvrig. Sist KrF stilte ultimatum (gasskraft) kom dere tilbake i regjering ganske kjapt. Gangen før (abort) skjedde det samme.

Filip Rygg sa...

Jeg tror ikke jeg skal utbrodere alle forhandlingskrav. Men det vil feks handle om bybane, rus, tiltak for eldre mm.

12 + meg blir vel som Jesus og de 12 disipler.. :)

Nei, bare tuller!

Men klimaprofet kan jeg gjerne være.