2. jun. 2007

Valgkampen har startet!


I dag var vi en god gjeng KrF- og KrFU'ere i Bergen sentrum for å markere starten på den "lille valgkampen". Dvs at vi nå før sommeren presenterer vår politikk for velgerne gjennom aksjoner, stands, pressestunts og mye mer.

På bildet ser du Bergen KrFs 3. kandidat, Trygve Birkeland som hadde ansvaret for dagens aktiviteter(det gjorde at han også måtte sykle på en bitte-liten sykkel). Vi lo og folk lo! Jeg tror Bergen KrF og partiledelsen i dag fikk på en glimrende måte vist Bergens befolkning at vi er motiverte, engasjerte og klar for en kjempe spennende valg.

Det politiske temaet for dagen var et av våre profil områder, trygg oppvekst. I Bergen har vi sagt at KrF ønsker å gjøre byen til Norges beste by for barn og unge! Det er ingen pinglete målsetning. Men for oss så kommer barna først. Det gjelder i skolen, i transportplanleggingen, i byutvikling og i alle andre samfunnsområder.

For alt henger jo sammen. Du kan ikke snakke om trygg oppvekst uten da å snakke om miljø. I Bergen er det så høy luftforurensing enkelte dager at barn må holdes hjemme fra skolen. Det krever radikale valg dersom vi skal få slutt på det. Og det er vi klar for! Vi vil bygge bybane til alle byens bydeler, vi vil ha lokk over motorveiene og vi vil gjøre bilparken i Bergen miljøvennlig.

Dette har vært en gøy lørdag. Folk var utrolig positive og det var veldig gøy å se så mange KrF- og KrFU'ere som stod sånn på for å markere KrF!

Foto KrF aksjon: BT
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

1 kommentar:

fotograf sa...

kult bilde!