12. sep. 2008

Jagerfly-tull


Ap-veteranen Haakon Lie mener den rødgrønne regjeringen kan glemme å vinne valget neste høst om den går til innkjøp av jagerflyet JSF(bildet) fra USA. Debatten om jagerflyene har lenge vært ekstremt useriøs og blir mer og mer en parodi på misforstått politisk makt. Politikk er å velge det man tror er det beste for landet, ikke det man tror er det beste rent politisk. De som mener det siste bør holdes langt unna regjeringskontorene.

Jagerflyene vil koste mer enn 100 milliarder norske kroner og det er således ingen liten sak dersom man velger en dårlig løsning. Noen vil sikkert si at begge flytypene er gode alternativer, men man må kunne forvente at sittende regjering velger den løsningen som gir Norge mest valuta for pengene. Det skulle da bare mangle! Det må være selvsagt at politiske betraktninger ikke blir en del av bildet når kontrakten skal signeres.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir amerikansk, og årsakene til det er 100% politiske og har ingenting med sikkerhet å gjøre. Norge er med i en forsvarsallianse og må adlyde de som atyrer den.

"Trade with all nations, alliance with none. This should be our motto." - Thomas Jefferson

Filip Rygg sa...

Det blir like gæernt å velge amerikansk av politiske grunner som å velge svensk av politiske grunner. Tragedie for demokratiet hvis du har rett, men det kan godt være du har det.