1. jan. 2008

Stortingskandidat?


Nominasjonskomiteen har lagt frem sitt forslag og der er jeg foreslått som 3. kandidat på Hordaland KrFs stortingsliste. Det er vanvittig spennende og en stor ære! Men ingenting er avklart. 15. november avholder Hordaland KrF sitt nominasjonsmøte, da vil listen endelig bestemmes.

Oppgavene fremover er mange, og jeg er ikke i tvil om at vi trenger mer KrF-politikk! Valgkampen har allerede startet, men det er først når nominasjonsprosessene er ferdig at kandidatene virkelig kan starte arbeidet frem mot valget.

At det blir spennende er det ingen tvil om, det er mange gode kandidater på de ulike partilistene fra Hordaland. Vi har blant annet to partiledere som stiller her, Erna Solberg fra Høyre og Lars Sponheim fra Venstre. Fra SV vil den radikale nestlederen Audun Lysbakken stille. Senterpartiet for mest sannsynelig den tidligere statssekretæren i samferdselsdepartementet, Steinulf Tungesvik på topp, mens Ap helt sikkert vil ha forsvarsminister Anne-Grete Strøm Erichsen som sin listetopp.
Jeg vil oppdatere bloggen med siste nytt om dette fremover. Kom gjerne med innspill og tanker både til valgkampen og til den kommende stortingsperioden.

Les også:
Nominasjonskomiteens forslag
KrF havner i regjering
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

4 kommentarer:

Anonym sa...

spennende.. Men er det ikke vel optimistisk å tro at KrF får 3 stk fra Hordaland?

Filip Rygg sa...

det er ikke mer enn en periode siden at KrF hadde tre inne på tinget. Nå har vi to. Det er klart vi skal kjempe om å få tre inn! Men da må vi gjøre en god jobb i månendene fremover!

Pål Augland sa...

Gratulerer med nominasjonen igår, Filip. Nå er du rykket nærmere en stortingsplass. Det blir gøy å drive valgkamp for deg og partiet. Stå på videre! Bra blogg forresten!

Filip Rygg sa...

takk for hyggelig gratulasjon! kjekt at du tar tur innom bloggen! :)