20. des. 2007

Kjære leser av bloggen...


Da er julefreden i ferd med å senke seg over rådhuset og Bergen by. Før jeg reiser sørover til svigers vil jeg gjerne skrive en liten julehilsen her på bloggen.

Vi går nå inn i en svært etterlengtet julehøytid. Høstsemesteret har vært full av spenning, konflikter, politiske seire, trøkk fra media og høy temperatur i bystyret. 2008 blir nok minst like utfordrende og sånn sett er det godt å ha noen dager fri med tankene på litt andre ting enn samarbeidskonstellasjoner og formålsparagrafer.

Mange gjennomslag i 2007
Samtidig som de fleste av oss aktive i Bergen KrF vil si at høsten har vært utfordrende, så tror jeg vi alle sammen også vil si at det har vært en gøy og meningsfull høst. Som eneste storby kommune i landet klarte KrF å få flertall for å beholde dagens formålsparagraf, vi fikk en rekke gjennomslag i budsjettet og vi har nå fått rekordmange aktive KrF-politikere i Bergen. KrF utgjør en forskjell i Bergenspolitikken!

Optimisme
Når vi nå går mot avslutningen av 2007 og vi begynner nedtellingen til 2008, er det stor grunn til optimisme. Optimisme på vegne av landet og byen vår. Som flere har sagt den siste tiden: Når mørket kommer, da blir de små lysene synlig. I en tid der styrende myndigheter går i korstog mot de kristne verdiene samfunnet er bygget på, vet vi at svært mange vil reagere og reise seg, langt flere enn de som står på KrFs medlemslister.

Det er grunn til optimisme. Det handler bare om at vi gjør vårt lille bidrag.

Det er fantastisk spennende å få jobbe med KrF. 2008 har en rekke utfordringer der jeg tror KrF vil kunne ha en avgjørende rolle.

Ønsker deg og dine en velsignet julehøytid!

Beste hilsen,
Filip Rygg, gruppeleder for KrF i Bergen
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: