24. apr. 2015

Ikke gå glipp av 7. maiI tankesmien Skaperkraft berører vi mange tema, produserer store mengder kronikker og notater og har en rekke møter. Noen ganger er temaene ekstra viktige. 7. mai arrangerer vi årets viktigste møte på Stortinget.

I norske ungdomsskolebøker kan man lese om slaveriet som en tilbakelagt del av vår historie. I virkeligheten har slaveriet aldri vært større enn i dag. Derfor ga tankesmien Skaperkraft og aksjonen ENDAG ut boken Norsk slaveri. Vi ønsket å informere og engasjere. 

Nå ønsker vi å bidra til politiske endringer. Norge kan gjøre mye, både globalt og lokalt. Vi har som alle andre land slaver og tvangsarbeid. Sammen med stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad inviterer vi derfor til seminar med den frimodige tittelen: "Slik bekjemper vi menneskehandel".


Med gode innledere, åtte nye forslag fra tankesmien og dine innspill, tror vi at dette blir et svært viktig seminar. Du vil på seminaret møte Neil Wain fra Hope for justice. Han var tidligere visepolitimester i Manchester, men arbeider nå i den frivillige organisasjonen Hope for justice som redder ut ofre for menneskehandel. Angelica Kjos skal dele sin sterke og personlige historie. Stian Vatnedal som er en erfaren norsk politimann vil fortelle fra sin hverdag og hva Stortinget kan gjøre. Dessuten møter flere viktige frivillige organisasjoner som arbeider mot menneskehandel. 


Siden vi er på Stortinget, er det svært viktig med påmelding. Det gjør du her: påmelding!


PS! Det er allerede mange påmeldte, vær rask for å sikre deg plass. Ikke gå glipp av dette møtet.


Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: