30. jul. 2007

Frp-politiker: - Handikappede bør ikke fødes


Jeg er målløs! Charlotte B. Finnesand, kommune- og fylkeslistekandidat for Rennesøy Frp skriver i et leserbrev i dag at handikappede ikke bør fødes.

"Jeg ønsker bare å få lov til å gi uttrykk for min personlige mening om at behovet for å bevisst sette handikappede barn til verden er forkastelig og unødvendig, når det er så mye elendighet rundt om i verden vi kunne brukt midlene og energien vår på" konkluderer Finnesand i leserbrevet.

Jeg er sjokkert. Norge er et rikt land ikke pga oljepengene, men pga mangfoldet. Noen ønsker ikke dette mangfoldet. Det er helt tydelig at vi trenger KrF som aldri før!

Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

1 kommentar:

Joar sa...

Ja, dette var sjokkerende, men det kom ikke egentlig som noen overraskelse fra meg dette.
Fremskrittspartiet var jo ute i fjor og mente at funksjonshemmede skulle tas ut fra den offentlige skolen og settes i spesialskoler som man hadde på 50 tallet og at en representant fra Rennesøy FrP går så langt kom ikke som noen overraskelse. Ikke bare er det innvandrere, samer, homofile og kvinner dette partiet har rakket ned på, men nå går dem løs på handikappede og.
Vil bare få si at Hitler tok både og fjernet funksjonshemmede, homofile og sigøynere og listen er langt. Det virker som om FrP har den dystre fortiden som inspirasjonskilde.
Jeg vurderte en gang på å stemme på det partiet, men må bare si partiet gjør meg dårlig etter dette. Jeg lurer på hva neste utsagn blir.