27. jul. 2007

Se ordførervideoen


Trykk her for å se ordførervideoen!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

5 kommentarer:

Erlend K sa...

Flott, flott.. Veldig bra..! :-)

Forresten kult konsept fra Aftenpostens side.

Joar sa...

En utrolig god ordfører commercial filip :)
Jeg synes den var veldig god, men jeg må allikevel spør ; Blir det rushtidsavgift i Bergen m/ deg som ordfører?
Husk det går bare utover den vanlige mann i gata med alle disse avgiftene vi drukner befolkningen i.. De rike skal nå alltid klare seg..

Filip Rygg sa...

KrF har sagt at vi vil vurdere rushtidsavgift. Hvis det blir aktuelt så vil det være en "KrF-rushtidsavgift". Dvs gratis i helgene og på kveldstid, men da dyrere i rushtiden. Det er veldig viktig at bompengeringen ikke er en melkeku, men et miljøtiltak.

Joar sa...

Vel da synes jeg det kan være et godt forslag, men det må ikke bli for dyrt.
En 20 kr vil være nok for å kjøre inn til Bergen, men jeg er enig vi er nødt til å gjøre det lønnsomt å reise med kollektivt.
Jeg synes derfor det er synd at denne regjeringen har gjort det lite lønnsomt å kjøpe miljøbiler, vi må gi avgiftslettelse på de bilene som er mest miljøvennlige.

Men Filip, er det skadelig for miljøet hvis alle nordmenn hadde kjørt i metanbiler?? Jeg vet miljøvernsorganisjonene sier det er miljøvennlig, men så hørte jeg nettopp noen som sa at det ikke er så miljøvennlig after all.

Erlend K sa...

:-D Nå har jeg sett de andre bergenskandidatene også... Festlig.. Jeg er rimelig fornøyd med at det er du og din video som representerer mitt parti, for å si det sånn..! Hehe..