18. jul. 2007

KrF-byenHvilken by drømmer du om? Hva betyr aller mest for deg? Er alt greit som det er?

KrF er ikke i politikken for å bare passe på at hjulene svirrer og at ting går sin vante gang. Vi er mer fordi vi ønsker å forandre, utvikle og forbedre. Vi tror at Bergen trenger et mye sterker fokus på bedre alderdom, trygg oppvekst og bedre miljø.

Valgkampen kan være ganske slitsom for både velgere og de som står på valg. Politisk retorikk og fikse valgformuleringer blir det bare mer og mer av. Av og til er det lett å tenke at vi som bor i verdens mest velstående land ikke trenger å bry oss noe særlig om valg og slikt. Men vi tror at høstens valg er et viktig valg. KrF håper at flest mulig bergensere finner veien ned til valglokalet dette året. For det er noen utfordringer som må løses.

1 av 3 eldre er ensomme. Vi bygger mange flotte enerom og det skal vi fortsette med. Men hva hjelper det med et flott rom hvis du sitter der alene? KrF vil gå til kamp mot ensomheten i Bergen. Vi trenger din stemme for å ta denne kampen.

Svært mange barn har en utsatt og utrygg oppvekst. Hjem med rusproblemer, dårlig oppfølging i skole, usikre trafikale anlegg og stort press fra utbyggere mot lekearealer krever modige og tydelige politikere. KrF vil gjøre Bergen til Norges beste by for barn og unge. Er du med oss?

I følge Haukeland dør minst 140 mennesker for tidlig hvert år i Bergen pga luftforurensing. Svært mange utvikler astma. Flere barn holdes hjemme fra skolen på dager med mye luftforurensing. KrF vil ha en by der alle kan puste. For mange er ikke det en selvfølge. Det er en viktig kamp der vi trenger din stemme.

Vi drømmer om en by tilrettelagt for barn og unge. En by der man ikke trenger å være ensom. En by der alle kan puste. Bedre alderdom. Trygg oppvekst. Bedre miljø.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

Joar sa...

Du Filip, hva sier du om EU saken?
Er det ikke på tide at KrF fjerner selvmordsparagrafen og sier klart et JA til EU? Er du selv EU tilhenger?
Jeg har vært EU tilhenger helt siden jeg var ti år og har alltid ment EU er viktig for Norge. Et samlet Europa er det jeg tror på og Norge i dag står dessverre utenfor :( ..
Jeg håper vi også kan innføre Euro fordi det er en veldig fin pengevaluta. Euroen er veldig fin synes jeg :)
Vet dette ikke handler om lokal politikk, men det er veldig viktig

Filip Rygg sa...

Jeg er ingen EU-tilhenger. Svært mye av EUs oppbygging er etter min mening svært udemokratisk og i full strid med tanken om et åpent folkestyre. Samarbeid i Europa er bra av mange grunner(fred, økonomisk, teknologi mm), men EU har etter min mening blitt en topptung maktklubb uten reellt demokrati.

Men at mye av EU er fasinerende og spennende kan jeg være helt enig i.

joar sa...

Men Filip, Problemet i dag er jo EØS avtalen hvor vi bare får direktiv vi egentlig bare er nødt til å godta uansett, men hvis vi går inn i EU så kan vi jo vi være med på å få innflytelse på hvert direktiv som evt måtte komme.

Dessverre så har EU en del rare meninger om ting som f.eks at agurken ikke skal være bøyd og at jordbærne må ha en diameter på over 22 mm for bonden skal få dispansasjon :) .. så det er klart det er mye regler som høres helt latterlig ut, men når både Sverige, Danmark og Finland er med så burde jo vi også blitt med. Det blir ensomt å stå utenfor det gode selskap.
Det er jo bra hvis vi får en felles politikk på de fleste områder. Det synes jeg.