21. nov. 2008

Kjempeflott!


Stortingsrepresentant Rold Reikvam mener SV bør tre ut av regjeringen etter at det ble klart at man skal kjøpe amerikanske jagerfly for mer enn 20 mrd NOK. Ingenting ville glede meg mer, enn hvis SV faktisk trakk seg ut av regjeringen. At jagerflyene er en dårlig grunn er for så vidt en annen sak. Kunne vært mer riktig å brukt alle tapene i miljøsakene eller manglende barnehagesatsing som grunn. Men hva mener du?
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg mener SV ikke passer sammen med noen i nærheten av sentrum

Anonym sa...

Jeg syns ikke SV passer som politikere. De passer ikke med makt.

Anonym sa...

SV er en gjeng forbanna hippier
pælm de og alle de andre sosialist idiotene ut og få inn en skikkelig borgerlig regjering

Anonym sa...

SV ville kun ha jagerfly fra Sverige ene og alene fordi de ikke kom fra USA. Nå dekker de seg bak at prisen var det vigtigste og de valget falt på det amerikanske. For de er jo såpass smarte, at et argument som "USA hat" ikke virker særlig intellektuelt.

Anonym sa...

SV passer som opposisjon, for å balansere litt, men de passer overhodet ikke i regjering.

uttalelser som "vi skulle ønske en verden uten militære, hvor vi kunne brukt de pengene på fattigdom", er jo bare helt nydelig, og i tråd med rosa sky illusjonen som SV lever i. Et skikkelig tulleparti i et skikkelig tulleland. Jeg flytter ut!

Anonym sa...

Kjøp svensk, fordi det ikke er amerikansk. Bare fordi det ikke er amerikansk. Driter i om det er dyrere, både i innkjøp og gjennom levetiden, så lenge det ikke har stars and stripes på, så er det bra.

Det beste ville vært å kjøpe bioetanoldrevne turbopropfly fra Venezuela, helst med gjenkjøpsavtaler og deler fra mirage og skoda.

Anonym sa...

Håper inderlig SV forsvinner ut av regjeringen. SV er et parti som ikke har vist forståelse for de internasjonale avtaler Norge har signert.

SV fremstår som et parti med individer som kjemper for sine fanesaker og enkelte individer har quisling trekk! Fint dersom SV kommer under sperregrensen ved neste valg. Den slag polemisering som SV bedriver gavner ingen. Ikke er det konstruktivt og ikke er det sympatisk.

Geir sa...

SV sutrer og er prinsippielt mot USA. Neste utfall blir vel mot at Lockheed Martin lager flyene - de lager klasebomber må vite.

Det er som å nekte å kjøpe knotteplast fra Icopal Fordi de lager takpanner.....

Ikke spesielt relevant - tror ikke du finner så mange konkurransedyktige produsenter som ikke lager klasevåpen.

Nå skulle vi nok helst hatt et par hundre jagerfly - 56 er et lite troverdig antall for å beskytte Norge.

Henrik Akselsen sa...

Manglende barnehagesatsning?

Du er klar over at barnehager har vært denne regjeringens satsningspunkt? Å si at de ikke har gjort noe her blir latterlig.

Filip Rygg sa...

henrik: ja jeg vet at regjeringen sier det. De lovet full barnehagedekning i år, det er langt fra sannhetene. De lovet en kraftig redusert makspris, det har de ikke klart. De lovet å kompensere de økte utgiftene for kommunene i forhold til barnehagene, det er milelangt fra sannheten. De lovet å satse på innholdet i barnehagen, ingenting har skedd der.