3. nov. 2008

Noen anbefalinger


Jeg synes ofte det er vanskelig å finne frem til gode blogger og websider som omhandler politikk og gode debatter. Etter litt leting har jeg funnet en god del gode KrF-blogger som virkelig kan anbefales!

Kristin Fauskanger - merk deg det navnet! Kristin er en fremadstormende jente, med et enormt engasjement som svært ofte kommer til uttrykk på hennes blogg. Når du leser innlegg fra Bømlo-jenta så får du alltid en viktig påminnelse om hvorfor politikk er viktig. Anbefales!

Astrid Byrknes - er nok den eneste ordføreren i Hordaland som blogger. Bloggen gir deg et spennende innblikk i både hennes tanker og hennes aktivitet som ordfører. Sjelden har jeg lest mer ærlige innlegg fra en topp-politiker enn det vi finner på bloggen til Lindås-ordføreren. Anbefales!

Kjell Ingolf Ropstad - KrFU-leder og stortingskandidat. Mange omtaler ham(bildet) som et av KrFs største talenter noensinne. Denne mannen bør du rett og slett følge med på! Han evner å provosere og engasjere. Anbefales!

Elisabeth Johnsen - Handelshøyskole-studenten og nestlederen i Hordaland KrFU skriver sykt treffende. Av og til er det bare helt ubegripelig hvordan hun så til de grader klarer å si det alle andre tenker, men ikke får ut. Anbefales!

sondreolsen.no - har imponerende mange lesere. Et sted mellom 8.000 og 12.000 lesere er innom bloggen hans hver måned. Han skriver svært dagsaktuelt og klarer å variere svært godt i valg av temaer. Anbefales!

Rahim Ali - denne mannen blir omtalt som "han som trekker i trådene". Bloggen gir deg et morsomt innblikk i Rahims tanker om mangt. Dette er nok den bloggen i Norge som skaper flest overskrifter. Rahims analyser er trolig de beste jeg noensinne har lest. Anbefales!

Kari Sørheim - bestemoren, varaordføreren og fylkessekretæren som blogger! Du kan ikke unngå å bli glad i Masfjorden kommune etter å ha besøkt denne bloggen. Kari skriver varmt og nært, et must å besøke! Anbefales!

Rebekka Rossland - den nyeste bloggen av disse som står på denne listen. Og den bør du virkelig besøke! Rebekka er et sjeldent funn, brennede engasjert, (overraskende) ung og imponerende dyktig. Jeg har allerede blitt svært engasjert av noen av innleggene, og bloggen har kun eksistert noen få dager. Gleder meg til fortsettelsen! Anbefales!

God lesning!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

3 kommentarer:

kalle sa...

bra liste!

krf-velger sa...

veldig bra med en slik oversikt, men savner en Dagfinn-blogg! Og har ikke noen av stortingsrepresentantene til KrF en blogg?

Filip Rygg sa...

krf-velger: jeg kjenner ikke til at noen av Stortings-representantene har blogg, men jeg tror flere av dem og også Dagfinn Høybråten har blogg under valgkampen, mens man ellers har en egen side under krf.no. Men etter høsten 2009 vil nok dette bildet endre seg litt. Kjell Ingolf Ropstad er en ivrig blogger, se www.kjellinfolf.no - han blir trolig å se på Stortinget fra og med oktober 09.