3. jan. 2009

Mens verdens øyne er rettet mot Gaza


Regjeringssoldater på Sri Lanka har tatt kontroll over den tamilske LTTE-geriljaens hovedstad Kilinochchi. Mens hele verden(med unntak av Obama) engasjerer seg i Midtøsten konflikten, fortsetter den humanitære katastrofen i Sri Lanka.



Filmen er laget for å få flere til å engasjere seg for det som skjer med sivilbefolkningen i de tamilske områdene. Norge har tidligere vært en aktiv del av fredsprosessen her, men det er nå en stund siden sist at Norge deltok. Håpet er at Norge igjen skal ta ansvar. De som lider, trenger noen som taler deres sak.
FR Kommunikasjonssjef Skaperkraft

7 kommentarer:

Anonym sa...

vanvittig!

Anonym sa...

Den tamilske sivilbefolkningen? Hva med den singhalesiske sivilbefolkningen? Ingen uskyldige hadde trengt å bli skadd om Tamiltigerene hadde endt denne idiotiske krigen som de aldri kommer til å vinne.

FR sa...

Det er helt klart lidelser på begge sider. Og all terror er uakseptanel, selvsagt. Men når fiskerlandsbyer blir brent, uskyldige blir fengslet og en del av befolkningen konsekvent blir diskriminert, ja da er det grunn til å rope varsku.

Anonym sa...

Tamilierne kriger jo for å få et eget land, det er ikke noe galt i det. (Sett ut ifra at krig er galt.) Så er det egentlig de tamilske som lider mest. De har jo rett til et eget land, men det singhalesiske ''styre'' vil så abosolutt ikke la dem få det. Hva hadde Norge gjort nå hvis de hadde vært under kontrollen av Danmark FOR EKSEMPEL ?! De hadde jo prøvd å skaffet seg et eget land. Krigen ender når tamilerene får sitt eget land ! ..

Anonym sa...

Krigen tar ikke slutt før tamilerne får sitt eget land.
Selv om tamilene i norge må bli selvmordsbombere for å få et eget land. Selv om krig er feil så er det vel rett å kjempe for eget land og egne rettigheter.
Tenk på alle de uskyldige barna, de som blir voldtatt alle andre som lider.
Jeg mener få en SLUTT på krigen en gang for alle, koste hva det vil.
Bedre at det blir storkrig og det blir fort ferdig enn å holde på å leke i evigheter.

Anonym sa...

koffe vil ingen Regjeringer/land bry seg?
Ser man ikke at folk dør, at me treng jelp`?. At d e urettferdighet?

Tenk`?

Anonym sa...

Unnskyld meg, men tamilene har faktisk en egen stat i India. Hvorfor i all verden skal de ha et land til? De har like mye rettigheter som det singhalesere har. Det eneste staten forbyr dem er å dele den lille øya. Tror du at Norge ville gitt en del av landet sitt til utlendinger?