23. okt. 2012

Politiske vitser og skandaler - ikke sakerEr det flertallsstyret som gjør at det er mer spennende hva Liv Signe Navarsete sier på en konferanse til en partikollega, enn hva kommunalminister Liv Signe Navarsete sier på Stortingets talerstol? Er det en daff opposisjon som gjør at de største debattene om næringspolitikk handler om Trond Giskes sms'er og omgangskrets?

Senterpartileder Liv Sinna Navarsete er nå viden kjent for sitt temperament. Det er flere som har hørt Navasete frese "du aner ikkje kva du snakkar om" enn som vet hva Navarsete vil gjøre med kommunestrukturen i Norge. De fleste har nok fått med seg at Trond Giske er en player, en luring som liker oppmerksomhet. Men har folk fått med seg hva Trond Giske gjør for å utvikle de store statseide bedriftene? Mulig næringsministeren ikke gjør noe med de statseide bedriftene, men det ville også vært en interessant opplysning.

I forrige uke fikk Navarsete snakke ut på Skavlan, nå skal vel kanskje Giske på denne uken? Er parodiene i ferd med å erstatte debattene? Det har alltid vært humor og politiske vitser, men nå ser dette ut til å dominere fullstendig. Tar du med skandalene som den i Vågå så er hele den politiske mediedekningen disse ukene av ting som ikke egentlig betyr noe politisk.

Tragisk. Men det kan snus.

Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

Ingen kommentarer: