8. okt. 2008

Kanskje hun lyger - men gi Saera fred nå!


Den virker unektelig ganske merkelig denne historien til stortingsrepresentant Saera Khan(bildet). Hun hevder at hennes høye telefonregninger skyldes at hun har en kjæreste som er i spesialstyrken i utlandet. Etter at forsvaret nekter for at hun har en kjæreste i den norske styrken, sier hun nå at det er i den britiske styrken. Kanskje hun lyger, kanskje ikke. Uansett er ikke dette en sak som passer i media spalter noe særlig lengre.

Hvis den profilerte stortingsrepresentanten lyger, så begynner denne historien å ligne mer og mer på en personlig tragedie. Da bør vi alle vokte oss vel. Her kan det tenkes at vedkommende blir så presset opp i et hjørne at konsekvensene av det blir svært lite ønskelige. Vi skal selvsagt ikke lage masse videre spekulasjoner, men av erfaring bør vi vite at nok er nok.

Det var Stortinget ved presidenten som stoppet skattebetalernes finansiering av Khans skyhøye telefonregning. Det var bra og viktig for å hindre at enkelte utnytter ordninger som er forbeholdt noen få. Men det må da også være Stortingets oppgave videre å følge denne saken opp.

Media må gjerne rette søkelys på løgn og rare historier, men det er på tide å stoppe nå.

Hvis Saera Khan fra Ap ikke lyger, men har rett i det hun hevder, ja da er denne historien både svært pinlig og unødvendig belastende for henne og hennes familie/venner. Tenk bare hvordan dette føles for hennes påståtte kjæreste.

Det kan være at media med rette har fått søkelyset på noen historier som her ikke stemmer. Men nå synes jeg vi skal gi henne fred. Skal dette etterforskes videre så bør Stortinget selv gjøre det.
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

16 kommentarer:

Anonym sa...

Dama juger så det renner. Nye avsløringer kommer nok i morgen :)

Anonym sa...

OG DENNE DAMA SKAL SITTE PÅ STORTINGET !!! HÅPER HUN ALDRI KOMMER TILBAKE PÅ DETTE STED.
HUFFAMEG - BRINGER SKAM OVER ALLE SINE - HUN OGSÅ - HVA SLAGS MENNESKER HAR VI GITT TILLIT..
DET ER TIL Å GREMMES OVER.
SIER KRISTINE.

Anonym sa...

Hun har vel vært utsatt for så mange påkjenninger i hjemlandet at det er greit å svindle på denne måten.
AP/SV ordner vel så hun får erstatning - i snillismens navn.
Spark driten ut av tinget, og gjerne ut av landet også...

Balagarba sa...

Pappskalle, hva vet du om at hu kjerringa ikke er født og oppvokst i norge? Du dømmer henne ut ifra hudfargen hennes. Hun er like mye norsk som deg.

balagarba sa sa...

La meg legge til at jeg ikke forsvarer henne, syns det er morsomt å se henne grave seg lenger og lenger ned dag for dag:-)

Ramma sa...

Hva er pressens motivasjon for å forfølge dette videre?

Dama har tydeligvis noe, av privat karakter, å skjule - er det virkelig nødvendig for Ola og Kari å vite hver minste detalj? ..ja, selvom det dreier seg om en stortingspolitiker?

Fakta er at stortingsapparatet selv oppdaget forholdene, og løste dette i samarbeid med Saera - trenger man virkelig å vite mer?

Er dette et klassisk eksempel på janteloven.. igjen?

Jeg bekymrer meg for Saera som medmenneske, dersom hun virkelig legger sin lit til tarotkort og den salgs, ville jeg, som journalist, vært virkelig forsiktig med å spekulere og trykke ytterligere løgner fra den kanten. Vil man virkelig teste den mentalestyrken til en slik person? ..dette lukter heksejakt.

Hvite løgner er hverdags for alle (sier du det motsatte, lyver du) - dessverre virker det som om Saera ikke helt forstår interessen rundt hennes person (AP-stortingspolitiker/ung innvandrerkvinne/"såkalt forbilde") - noe jeg mener bevises av halvsanhetene og bortforklaringene hun selv har forskyldt.

La nå AP og Saera rydde opp seg imellom - noe annet er jeg sikker på vil ende med et gnistrende bål.

Anonym sa...

http://www.smuglesning.no/Default.aspx

Anonym sa...

Du spør: "er det virkelig nødvendig for Ola og Kari å vite hver minste detalj? ..ja, selvom det dreier seg om en stortingspolitiker?"

Det er jo nettopp derfor vi tar interesse i saken! Hun er stortingsvalgt, og vår forventning til henne er at hun er ærlig og redelig. Saera Kahn har åpenbart problemer med å forstå normenns oppfattelse av hvor viktig dette er. Hun har gravd sin egen grav, og bør be om å få fratre sin stilling med umiddelbart. Hennes posisjon har blitt uholdbar.

Chris sa...

Det er synd å se at en person med en personlighet som er så åpenbart kan lyge over en lengre tid...det som bekymrer meg er at dette faktiskt ikke blir luket ut på et tidlig tidspunkt...hva driver resten av gjengen på haugen med??

arnachri sa...

Gi dama fred. Hun har innrømt alt å vil rydde opp. Alle har nok driti i bare noen ganger.

Anonym sa...

I tillegg til at selve saken er stygg (ringe klarsynte på skattebetalernes bekostning), er det løgnene og fornektelsene i ettertid som kommer til å felle Saera Kahn.

Vi kan ikke ha representater på Stortinget som har en så lempfeldig forhold til løgn og sannhet. Hudfarge skal selvfølgelig ikke brukes mot henne, men det skal heller IKKE være noen unnskyldning.

Anonym sa...

Hmmmm.... Har ikke Saera nettopp slått opp med en svensk dørvakt?

Anonym sa...

VG skriver at Khan betalte tilbake pengene på Nyåret, da Jagland påpekte saken overfor henne. Er det ikke da rart at saken braker løs akkurat nå, ni måneder senere, idet partiet hennes avgjør hvem som skal stå på stortingslista i neste periode? Hvor mange personer har egentlig mulighet til å gi fra seg utskrifter fra stortingets telefoner, slik VG sier de har fått? Og hvilket motiv har de som har lekket denne informasjonen?

Ola Nordmann sa...

Dama juger! Sikkert ringt en ekstremist gruppe i midtøsten for å formiddle informasjon.

SAS ifra Storbritania? Gi meg en pause! Du driter deg på leggen! Dra hjem!

anonym sa...

"drit og dra, drit og dra, drit og dra..."

Det som provoserer meg mest, er å se hvordan frustrerte mennesker framstiller og omtaler andre mennesker på, i dette tilfelle omtaler Saera Khan som en dritt som bør komme seg ut av landet fortest mulig o.l. framstillinger av samme karakter. Kritikken gjelder selvsagt ikke alle som ytrer sin mening i saken. Langt ifra! Men jeg syns det blir for dumt og usaklig når "dustepratet" tar overhånd.

La oss behandle mennesker med respekt med et behersket språk, selv om de har gjort noe dumt og satt seg selv i en kinkig situasjon.

Kall meg gjerne naiv, prektig og dum som skriver dette, men jeg selv forandrer ikke mening av den grunn.

Anonym sa...

Utrolig hvis ikke hun må betale tilbake! Dette er et tyveri fra skattebetalerene i landet, og med hennes uttaleser i saken er jo det snakk om svindel. Stortingspolitikere må stå til rette for det de har gjort. Ringer man såkoner for over 500 NOK i snitt om dagen, har man klikket mer enn en normal kriminell. Man burer inne stakkarer med rusproblemer som relativt sett forvolder liten skade, men en idiot som sitter på stortinget får lov til å gå rundt på gaten etter å ha stjålet hundretusenvis. Tydelig pinlig for patetiske sosialister som har nok en gang dummet seg ut! At Norges største regjeringsparti ikke pakker sammen sakene sine og går etter nok en skandale i sine rekker, viser at resten trolig er like ukompetente, og har like store, eller større skjeletter i sine skap. Kanskje en hel kirkegård.. Arbeiderpartiet er et stort demokratisk problem i Norge, da deres medlemmer undergraver demokratiske prosesser, og underslår offentlige midler. Ikke sant Manuela!?

Mvh

Harald