14. mar. 2009

Fenalår, is-ras og punktering


Mens Liv Signe Navarsete igår presenterte en visjonsløs transportplan (NTP), stod jeg inne på Voss Kjøt sine nye satsing i Granvin. Sammen med fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg og 1.kandidat Laila Dåvøy besøkte vi Bjarte Tolås og hans imponerende satsing på lokale mattradisjoner. Mens andre legger ned, har han gått motstrøms. Få ting er mer grunnleggende for et lokalsamfunn en arbeidsplasser og den tryggheten det skaper.

Det passet godt å besøke Granvin i går, ca 30 minutt unna arrangerer Hordaland KrF sitt fylkesårsmøte. Vi er på Park hotell i Voss, der vi har hatt og skal ha mange spennende debatter, litt valgopplading og ïgår kveld holdt 2. nestleder i KrF, Inger Lise Hansen. Hun er en knallgod taler!

I en tidligere bloggpost har jeg kommentert NTP. I tillegg vil jeg anbefale uttalelsene til Laila Dåvøy og byutviklingsbyråd Lisbeth Iversen. En god del av innholdet kan KrF støtte, men vi er langt i fra fornøyd med det som er presentert av regjeringen. Det er heldigvis ikke lenge til et evt regjeringsskifte.

Selv fikk jeg i natt oppleve manglende sikring av veiene våre. Det gikk mang is-ras langs europaveien mellom Bergen og Voss. Jeg og to andre biler klarte å punktere igår!! Så ut i mørkeste natten måtte jeg finne frem reservehjulet. Mesta kom riktignok veldig raskt, og det var det var ikke veldig dramatisk, men det var veldig irriterende!
.
Det er kjekt med fylkesårsmøte. Her møtes inspirerte KrF-medlemmer fra hele Hordaland. Jeg gleder meg til en spennende valgkamp sammen med denne kraftfulle og inspirerte gjengen!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var voldsomt. Min bror punkterte i vinterferien på vei til Voss. Denne strekningen er visst punkteringsutsatt.....

Filip Rygg sa...

uff, flere som har opplevd dette! Vi må få gjort noe med denne veien!