4. mar. 2009

Har du først begynt å lyge...


...så må du bare fortsette, og fortsette er det noen som har sagt. I hijab-saken har det kommet avsløringer, på avsløringer, uten at verken statsministeren eller justisministeren har kommet med en dementi eller full åpenhet om prosessene. Det parodiske med det hele er at dette kun handler om et lite tøystykke som en, kanskje to kvinner ville gå med. Nå kan dette tøystykke i verste(beste) fall føre til at regjeringen mister makten ved det kommende valget.

I dag hevder VG at to regjeringsdokumenter røper at både statsminister Jens Stoltenberg og justisminister Knut Storberget konkluderte formelt med å si ja til hijab i politiet - lenge før saken eksploderte offentlig. Hvis det er riktig, noe regjeringen på på arbeiderpartiets og regjeringens hjemmesider i dag hevder er feil, ja da kan vi lure på hvor lenge det er før den ikke-sosialistiske siden har et overveldende flertall på meningsmålingene. Allerede i dag har de rød-grønne mistet flertallet i BT-målingen.

Det er ille for de som har tidligere har fått skylda, de stakkars politikvinnene som er blitt brukt i dette spillet og for alle politikere som nå må forvente enda mer politikerforrakt. Som politiker selv kjenner jeg meg ganske frustrert over regjeringens opptreden i stadig flere saker. Det er ikke nødvendigvis politikken som provoserer, men spillet, løgnen og triksingen. Norge fortjener bedre.

Til slutt gleder jeg meg over at dagens måling igjen viser at KrF er fjerde størst og at vi ligger greit over forrige stortingsvalgsresultat. Vi er i siget!
Filip Rygg Kommunikasjonssjef Skaperkraft

9 kommentarer:

Rob Onez sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anna-Marie sa...

Det ville jo vært svært konstruktivt, Rob Onez...

Anonym sa...

Hadde det gjort noe fra eller til?

Anonym sa...

Er det rart folk får politikerforakt?

AP's åpenbare løgner setter hele politikerstanden i vanry.

Dessverre tror jeg folk er for bevisstløse til å få det med seg. Det er nok av kvinner som synes Jens er kjekk allikevel, selv om han har en litt lang nese.

Og, for mange er vel djevelen de kjenner bedre enn den de ikke kjenner, siden borgerlig side gang på gang mislykkes i å finne sammen takket være ultimatum fra KrF og Venstre.

Filip Rygg sa...

Da første innlegg er å anse som en trussel ble dette slettet.

Anonym sa...

Mens Jens påstår at han aldri visste noe. Jens er den eneste politikeren som blir tatt i løgn stadig, men det aldri har noen konsekvens for.

Og har vi glemt når han rygget inn i en bil og latet som han skrev en lapp til eieren og stakk av? Google: Bulkejens.

Inn med Støre nå, Stoltenberg har vist at han er uredelig. Og det er ingen god egenskap for en politiker.

Filip Rygg sa...

:) den bulkehistorien kan jeg ikke huske, men den var jo litt spesiell

Anonym sa...

Avsløringer og avsløringer... Regjeringen åpnet for å ta religiøse hensyn og ba justisdepartementet komme med forslag. Det betyr at de åpnet for å VURDERE feks hårnett for muslimske kvinner og kanskje til og med VURDERE hijab. så vurderte de det og KONKLUDERTE med et nei. VG prøver jo ikke å skjønne det en gang, fordi de kun er opptatt av å komme med sensasjonelle nyheter.

Filip Rygg sa...

Jeg er fullt klar over at det du her nevner er regjeringens offisielle uttalelse denne uken. Men det er nettopp det som er problemet. Man skifter stadig historie. Hvis dette hadde vært riktig, ja da hadde pressemeldingen som bli lagt ut 4. feb, vært trukket 5. feb. I stedet lå den ute en uke.