
Politikken har lenge vært preget av høy terksel for å engasjere seg og i stor grad har det kun vært enveis kommunikasjon. "Web 2.0" har forlengst forandret dette. (Les hva Web 2.0 er her og her forklarer NRK Beta hva Web 3.0 er)

Når jeg denne høsten stiller til valg på Hordaland KrFs stortingsliste så ønsker jeg å være mest mulig tilgjengelig og i mest mulig dialog med de jeg skal representere. Kanskje virker det litt masete å ha profiler på nesten alt som finnes av nettsamfunn og nettjenester, men det handler om å nå ut til flest mulig. Alle er ikke på twitter og skal heller ikke være det, men mange er der, og da må også politikerne være tilstede. (Les om hva twitter er her!)
En av de nye funksjonene ved filiprygg.no er kommentar-systemet. Det gamle systemet fungerte som en lang liste med tilbakemeldinger, nå over 3000 kommentarer senere, skal debatten forhåpentligvis være mer levende og interessant enn det gamle systemet. En annen ny funksjon er implementeringen av twitter, og snart kommer youtube implementering. I motsetning til mange andre har jeg valgt å la folk være anonyme dersom man ønsker det. For noen er dette viktig for at de skal våge seg inn i en politisk debatt. Jeg tar heller sjansen på å måtte moderere noen innlegg, fremfor å ha høy terskel for deltakelse.

Er det ting du synes mangler eller noe som burde vært annerledes? Kom svært gjerne med innspill! Denne siden er langt i fra ferdig og det er helt sikkert flere kanaler som KrF bør være til stede på.
PS! Jeg ingen ekspert på dette, men jeg lærer, blant annet av @sondreolsen som har http://www.sondreolsen.no/. Les her hva Sondre Olsen skriver om twitter.
1 kommentar:
Takk for det Tommy! Kjekt at du er med i flere spennende debatter her!
Legg inn en kommentar